ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Δράσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

0Εδώ και δύο χρόνια ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης βάζει το ποδήλατο στη ζωή των δημοτών και με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, καλεί όλες τις οικογένειες και παιδιά να συμμετέχουν στις πλούσιες ποδηλατικές και όχι μόνο δράσεις.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. και θα ακολουθήσουν οι παρακάτω δράσεις :

Πίστα δεξιοτεχνίας HERO
BABY RACE
Ποδηλατοβόλτα στη πόλη του Ξυλοκάστρου
Εκπαιδευτική Παρουσίαση
Κληρώσεις Δώρων
Έκθεση Ζωγραφικής

Μήνυμα Δημάρχου : «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, το ποδήλατο είναι το μέσο για μία βιώσιμη πόλη. Καλώ όλους τους δημότες να αγκαλιάσουν τις δράσεις του Δήμου, αθλητικές και ψυχαγωγικές, που μόνο στόχο έχουν να αλλάξουν τη ποιότητα της ζωής μας.»

Θα χαρούμε να σας δούμε και πάλι να συμμετάσχετε με το ποδήλατο σας στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα αυτή!
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Δράσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator