ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ»

0Στη συνεδρίαση του ΔΣ της 25/5/2022 ο Δήμαρχος κ. Βλ. Τσιώτος απαντώντας στις ερωτήσεις μας σχετικά με τις δικές του ενέργειες, αν υπάρχουν, για τα προβλήματα του Δήμου απάντησε τα εξής :

▪️ Για τη δυσλειτουργία του Προαστιακού στο Δήμο μας : «Να πάμε μία αντιπροσωπεία στον Υπουργό.»

Δηλαδή παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ και τώρα προτείνει αντιπροσωπεία.

▪️ Για την τύχη του λεωφορείου που δώρισε στο Δήμο μας η αδελφοποιημένη γερμανική πόλη Fürth : «Το όχημα παραμένει ακίνητο, είναι παλαιό (δεκαπενταετίας), δεν έχει άδεια κυκλοφορίας και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο από το ΝΠΔΔ "Ηλίας Κατσούλης", που όμως δεν διαθέτει οδηγό»!!!

Επειδή "οι Γερμανοί ξανάρχονται" τι θα τους πει;;; «Το πήραμε αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ το λεωφορείο» (;;;)

▪️ Για την αξιοποίηση της Παλαιάς Σιδηροδρομικής Γραμμής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την έκφραση άποψης από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη σχεδιαζόμενη χρήση της: «Ο σχεδιασμός αφορά για την ώρα την γραμμή έως το Βέλο. Δεν μας αφορά. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε!»

Και βέβαια ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ και ιδιαίτερα το Δερβένι να γίνει παρακαμπτήριος δρόμος και όχι "πάρκο αναψυχής". Και βέβαια ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ πολύ και θα επανέλθουμε.

▪️ Για τη μη λειτουργία του Πυροσβεστικού Σταθμού Ξυλοκάστρου τρία χρόνια και πλέον μετά τη σχετική απόφαση ίδρυσης του: «Σε συνεννόηση με τον υφυπουργό κ. Χρ. Δήμα θα κανονιστεί συνάντηση με τον υπεύθυνο Υπουργό!»

Εν τω μεταξύ, διανύουμε άλλη μία καλοκαιρινή επικίνδυνη περίοδο ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!

▪️ Για το Ειρηνοδικείο Δερβενίου, όπου 3,5 χρόνια μετά την παραχώρησή του στο Δήμο μας και παρά τις εξαγγελίες του Δημάρχου δεν έχει προχωρήσει η επισκευή του κτιρίου έχουμε συμπεριλάβει το κτηρίου: «’Έχουμε συμπεριλάβει το κτήριο του Ειρηνοδικείου στην πρότασή μας για ένταξη στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" και περιμένουμε! Ελπίζουμε ότι μετά από δύο μήνες θα έχουμε νεώτερα.»

Το θέμα όμως ΕΠΕΙΓΕΙ, διανύουμε τον τέταρτο χρόνο της παραχώρησης και ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

▪️ Για το διατηρητέο κτήριο Γ. Κρινάκου (οικία του μεγάλου δωρητή του Δήμου μας) που ρημάζει εγκαταλελειμμένο δεν λάβαμε ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ περνάει η τετραετία και όταν δεν έχεις ΤΙΠΟΤΕ να πεις, γιατί ΤΙΠΟΤΕ δεν έχεις κάνει για κανένα θέμα, τότε λες "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε".

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2022
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ: «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν'ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator