ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΟΥΣΕΛΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

0Ομόφωνα πέρασε η πρόταση ψήφισμα της Δημοκρατικής δημοτικής παράταξης Σικυωνίων (επικεφαλής Βαγγέλης Χουσελάς) στο δημοτικό συμβούλιο της 20/5/2022.
Η πρόταση Ψήφισμα είχε ως θέμα της την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων στην Μικρά Ασία τον Πόντο και την Θράκη από τους Νεότουρκους την περίοδο 1908 έως 1922.
Συγκεκριμένα το ψήφισμα αναφέρει....
Εκατό χρόνια μετά τον Ελληνικό ξεριζωμό παραμένει ατιμώρητο αυτό το έγκλημα της γενοκτονίας των Ελλήνων.
ΟΧΙ άλλη σιωπή....Όχι στην λήθη..
Περισσότερο από ένα εκατομμύριο Ελληνίδες και Έλληνες εξολοθρεύτηκαν από το Τουρκικό κράτος, με την μορφή σφαγών, πορειών θανάτου και μαζικών εκτοπίσεων.
Πλέον του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων πήρε τον δρόμο της προσφυγιάς...
εμείς σήμερα δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την γενοκτονία...
με το ψήφισμά μας ζητάμε να βροντοφωνάξουμε όχι στην λήθη και την σιωπή.
Εκατό χρόνια μετά το ατιμώρητο έγκλημα στη Μικρά Ασία τον Πόντο και την Θράκη όχι άλλη σιωπή, αναγνώριση της Γενοκτονίας τώρα.

Ο Λαός που θα ξεχάσει την ιστορική του μνήμη είναι καταδικασμένος να χαθεί στο διάβα των χρόνων...τα εγκλήματα που μένουν ατιμώρητα έρχονται πάλι μπροστά μας. Το ατιμώρητο έγκλημα των Νεότουρκων έφερε μπροστά μας την επανάληψη νέων εγκλημάτων αυτά του Γερμανικού ναζισμού που με την σειρά τους ζητούν δικαίωση.
Είναι το ελάχιστο ντροπή για μας τους Νεοέλληνες να μην ζητούμε την δικαίωση τόσων αδικοχαμένων Ελλήνων...

με εκτίμηση
Βαγγέλης Χουσελάς
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΟΥΣΕΛΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator