ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ξεκίνησε η αντικατάσταση του αγωγού στην Ποσειδωνία

0Β.Νανόπουλος: «Τοποθετούμε καινούργιο αγωγό και δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα»

Λύση στο σοβαρότατο πρόβλημα του δικτύου αποχέτευσης της Ποσειδωνίας, δίνει η ΔΕΥΑ Κορίνθου εκτελώντας το έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ακαθάρτων στο σημείο. Στις εργασίες ξεκίνησαν νωρίτερα το πρωί και ολοκληρώνονται σε 10 ημέρες βρέθηκαν νωρίτερα ο Δήμαρχος Κορινθίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Νανόπουλος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Παπαγεωργίου. Το έργο διασφαλίζει την ορθή λειτουργία του δικτύου στις επόμενες δεκαετίες.

«Ξεκινά σήμερα η αντικατάσταση του αγωγού των ακαθάρτων στην Ποσειδωνία. Πέρυσι και τα περασμένα χρόνια αγωγός λόγω της παλαιότητας έσπαζε συχνά. Αντικαθιστούμε σήμερα με καινούργιο αγωγό όλο αυτό το κομμάτι του δικτύου και λύνουμε οριστικά το πρόβλημα. Σε κάθε βλάβη που εντοπίζεται επιδιώκουμε να παρεμβαίνουμε δίνοντας οριστική λύση και όχι πρόσκαιρη» ανέφερε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Μιλώντας για τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του έργου ο κ.Δημήτρης Παπαγεωργίου ανέφερε πως ο εργολάβος προχωρά σε αντικατάσταση αγωγού μήκους 210 μέτρων, εκεί όπου εντοπίστηκαν τα προβλήματα της διάβρωσης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες. « Έχουμε ενημερώσει τον εργολάβο για όλες τις τεχνικές δυσκολίες του σημείου και βρισκόμαστε εδώ με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ ώστε να φροντίσουμε το έργο να ολοκληρωθεί με ασφάλεια και αρτιότητα. Επίσης γίνεται προσπάθεια για την μικρότερη δυνατή όχληση των διερχομένων».

Στο σημείο για όλες τις ημέρες των εργασιών υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι οδηγοί εκτός από υπομονετικοί θα πρέπει να είναι και ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ξεκίνησε η αντικατάσταση του αγωγού στην Ποσειδωνία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator