Αμετακίνητος στη θέση του ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Τετράδης - Το ευχαριστήριο μήνυμά του

0



Μετά τις τελευταίες κρίσεις, που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία, ο νυν Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση του για να συνεχίσει το σημαντικό έργο που ήδη επιτελεί εδώ και χρόνια στο νομό μας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κος Τετράδης στέλνει το ευχαριστήριο μήνυμά του σε όλους και ειδικά στους κατοίκους της Κορινθίας οι οποίοι έχουν δείξει πρωτοφανή στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του. Συγκεκριμένα έγραψε:

Ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει δύναμη και υγεία!!Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου για την υπομονή που δείχνουν και που μου συμπαραστέκονται όλα αυτά τα χρόνια!!
Είμαι ευγνώμων στους κατοίκους της Κορινθίας που στηρίζουν το έργο της Αστυνομίας για ασφάλεια και κοινωνική ειρήνη στις πόλεις και τα χωριά μας και στο πρόσωπο μου αναγνωρίζουν την προσπάθεια αυτή.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί οι συνεργάτες μου και εγώ γυναίκες και άνδρες αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί , συνοριοφύλακες και πολιτικοί υπάλληλοι να υπηρετούμαι την Κορινθία μας με πρωταρχικό μέλημα τον σεβασμό στον Άνθρωπο!!


Δημοσίευση: Απριλίου 02, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αμετακίνητος στη θέση του ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κος Τετράδης - Το ευχαριστήριο μήνυμά του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator