Πιτσάκης για τα νταηλίκια Γαϊτάνου: "Απολαύστε τον... αυτά θα γραφούν στα πρακτικά;" - ΒΙΝΤΕΟ

0Αυτή είναι η γνωστή συνταγή που χαρακτηρίζει τους ανεπαρκείς που δεν έχουν επιχειρήματα …λέει ο λαός μας. Στην παρακάτω φωτογραφία θαυμάστε το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Μανώλη Γαϊτάνο σε ένα ακραίο και μεθοδευόμενο τραμπούκικο παραλήρημα, προκειμένου να παρεμποδιστεί ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης , υπερασπιζόμενος την ανεμπόδιστη πρόσβαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στα πρακτικά των συνεδριάσεων όλων των συλλογικών οργάνων.

Το περίεργο είναι ότι ενώ γινόταν ο κακός χαμός…ο προεδρεύων της συνεδρίασης Παναγιώτης Λουζιώτης σφύριζε αδιάφορα…λες και ήθελε να εξελιχθεί η αίθουσα συνεδριάσεων σε ρινγκ!

Παναγιώτης Πιτσάκης.Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πιτσάκης για τα νταηλίκια Γαϊτάνου: "Απολαύστε τον... αυτά θα γραφούν στα πρακτικά;" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator