Μια κίνηση αλληλεγγύης & ανθρωπιάς από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τον ουκρανικό λαό

0




To Επιμελητήριο Κορινθίας ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Ερυθρού Σταυρού και με αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό και φαρμακευτικό εξοπλισμό για να αποσταλούν στον δοκιμασμένο λαό της Ουκρανίας.

Χθες, Τρίτη 12 Απριλίου 2022, κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού παρέλαβε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, τα κιβώτια με όλο το ανθρωπιστικό υλικό με την ευχή όλων να τελειώσει όλο αυτό και να αποκατασταθεί άμεσα η ειρήνη στην χώρα.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ευχαριστεί τα μέλη του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του για την συγκέντρωση όλων των ειδών και είναι σίγουρο ότι οι Κορινθιακές επιχειρήσεις με αίσθημα συνευθύνης θα ανταποκρίνονται πάντοτε σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (937)
media@korinthiacc.gr / www.korinthiacc.gr

Δημοσίευση: Απριλίου 13, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια κίνηση αλληλεγγύης & ανθρωπιάς από το Επιμελητήριο Κορινθίας για τον ουκρανικό λαό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator