Νίκος Ταγαράς: "Η διεθνής διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων μας εμπνέει όλους, μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους"

0
«Η είδηση ότι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων έλαβε το 1ο βραβείο στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» ο οποίος τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, μας εμπνέει όλους, μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, τους γονείς τους που μεγαλώνουν τόσο σπουδαία παιδιά και φυσικά τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς μας που αποδεικνύουν ότι κάνουν λειτούργημα, τη δασκάλα τους Ευγενία Μποζίκα και τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, Θεώνη Μαυροματίδου.

Οι μαθητές του ΣΤ1 διακρίθηκαν στον φετινό διαγωνισμό μέσα από 279 σχολεία όλων των βαθμίδων σε Ελλάδα, Κύπρο και ελληνική Ομογένεια. Αρίστευσαν και κατέκτησαν το πρώτο βραβείο μέσα από 1.456 μαθητικές δημιουργίες.

Διάβασα με συγκίνηση το διήγημα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων «Ένα πετραδάκι για την Κύπρο. Αυτό το διήγημα αξίζει να διαβαστεί από όλους μας, εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων».

Η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, Θεώνη Μαυροματίδου, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση, για την βράβευση του Σχολείου μας με το 1ο βραβείο στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» ο οποίος τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

14 μαθητές/μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων, έγραψαν ένα λογοτεχνικό κείμενο «Ένα πετραδάκι για την Κύπρο».

Προβληματίστηκαν, ενημερώθηκαν από την δασκάλα τους για την ιστορία της Κύπρου, χρησιμοποίησαν ορθά και εμπλουτισμένα με σωστά διατυπωμένες εκφράσεις την ελληνική γλώσσα, συνεργάστηκαν, έμαθαν να δουλεύουν ομαδικά, διόρθωσαν τα λάθη τους ταξίδεψαν με την φαντασία τους και έγιναν συγγραφείς αυτού του υπέροχου λογοτεχνικού κειμένου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε αυτά όσο και στην δασκάλα τους κ. Μποζίκα Ευγενία».
Δημοσίευση: Απριλίου 01, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νίκος Ταγαράς: "Η διεθνής διάκριση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων μας εμπνέει όλους, μας συγκινεί και μας κάνει υπερήφανους""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator