Προπόνηση κλιμακίου παμπαίδων στη Νεμέα

0Στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκε προπόνηση επίλεκτων αθλητών (παμπαίδων) γεννημένων το έτος 2007 των Ενώσεων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και Ε.Σ.Κ.Α.Κ., στο κλειστό γυμναστήριο της Νεμέας.

Η προπόνηση διεξήχθη υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών, κ. Γιάννη Χρυσανθόπουλου και κ. Γιάννη Καλαμπόκη, αλλά και των Περιφερειακών Προπονητών κ. Νικόλαου Αλειφέρη (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και κ. Γιάννη Ματσανιώτη (ΕΣΚΑΚ).

Την προπόνηση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κώστας Φρούσσος, που συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο. Ο Δήμαρχος Νεμέας έδειξε πώς είναι γνώστης του αθλήματος, αλλά και πώς έχει την πρόθεση για συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Την προπόνηση του κλιμακίου παρακολούθησαν ακόμα, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ κ. Γρηγόρης Χρόνης, ο ταμίας του διοικητικού συμβουλίου κ. Πέτρος Κώρος, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Σακελλάρης, παράγοντες των τοπικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής, ενώ αποδείχθηκαν «άψογοι οικοδεσπότες» ο Πρόεδρος του ΑΣ Νεμέας κ. Κώστας Μπαναγής, η Αντιπρόεδρος Μαρία Αθανασίου και ο έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Κόρακας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 11, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προπόνηση κλιμακίου παμπαίδων στη Νεμέα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator