Κ .ΚΑΠΟΣ: ΟΙ «ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ»

0



ΜΕΡΟΣ ΝΤΕΚΑΤΟΝ ΕΝΑΤΟΝ

ΟΙ «ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ»
Αν αναρωτιέστε που πήγαν όλοι αυτοί οι «αγαναχτισμένοι» συμπολίτες μας, που κατηγορούσαν τους Νεφελίμ, τους Μασόνους, τους Εβραίους και τη θειά μου τη Βασίλω για όλα τα κακά που μας βρήκαν, μην ανησυχείτε, είναι ακόμα γύρω μας και χαίρουν άκρας υγείας, πράγμα που δεν μπορώ να ισχυριστώ για τους γηραιούς συγγενείς τους.
Η επιστήμη μας έχει πληροφορήσει ότι ένα ποσοστό περίπου 25% του γενικού πληθυσμού πάσχει από κάποια ελαφριά ή βαρύτερη ψυχική νόσο και αυτό είναι πάνω-κάτω το ποσοστό που συστηματικά εμφανίζεται υπό μορφή αντιδράσεων σε κάθε τι που δεν μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε, μια και δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι τεχνικοί επιστήμονες, γιατροί ή μοριακοί βιολόγοι.
Ας πάρουμε λοιπόν την Πανδημία που μας ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 χρόνο και έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές μας. Όταν πρωτοανακοινώθηκαν τα μέτρα περιορισμού για την αντιμετώπισή της, οι προσφιλείς μας «Ψεκασμένοι», όπως τους αποκαλούμε συλλήβδην και χαϊδευτικά, αρνήθηκαν κάθετα το ενδεχόμενο ύπαρξης του ιού και αποφάνθηκαν ότι όλα αυτά γίνονται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας, προκειμένου να ελεγχθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.
Όταν οι ειδήσεις άρχισαν να μιλούν για εκατόμβες νεκρών στη γειτονική μας Ιταλία, οι καλοί μας Ψεκ (ακόμα πιο χαϊδευτικά), αρνήθηκαν την ύπαρξη του κορωνοϊού και επέμεναν ότι τα εκατομμύρια επιστημόνων, γιατρών και άλλων υγειονομικών σε όλο τον κόσμο, συνωμοτούσαν προκειμένου να παρουσιάσουν μια απλή γρίπη ως νέα επιδημία. Μάλιστα, διατείνονταν ότι οι ειδήσεις περί νεκρών ήταν κατασκευασμένες, μια και οι ίδιοι δεν ήξεραν κανένα που να πέθανε από COVID.
Όταν στα Κοινωνικά Δίκτυα άρχισαν να εμφανίζονται άνθρωποι που ανακοίνωναν ότι έχασαν κάποιο γονιό, παππού ή αδελφό από την ασθένεια, έγιναν αποδέκτες αισχρών επιθέσεων από τους Ψεκ, οι οποίοι τους κατηγορούσαν ότι «τα έπιασαν από τον Κούλη και τον Bill Gates» για να διαδώσουν ψέματα.
Η είδηση ότι επίκειται ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού δημιούργησε μια πληθώρα συνωμοσιολογικών τερατολογημάτων, το πιο δημοφιλές εκ των οποίων ήταν ότι τα εμβόλια αυτά θα έχουν μέσα τους «υγρά τσιπάκια» που θα παρακολουθούν τους ανθρώπους και τις σκέψεις τους και εάν αυτές οι σκέψεις δεν είναι αρεστές στην Εξουσία, θα εξαπολύουν τον ιό που θα σκοτώνει τον απείθαρχο φορέα. Μάλιστα, η τεχνολογία χειρισμού αυτών των τσιπακίων θα βασίζεται στο σύστημα επικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας 5G και εμπνευστής της ήταν ο ίδιος ο μεγιστάνας Bill Gates της Microsoft, που πολύ περίεργο ρόλο είχε, στον εμβολιασμό εκατομμυρίων παιδιών στις Αφρικανικές χώρες, κατά θανατηφόρων ασθενειών.
Ήταν η εποχή που τα κόκαλα του Ισαάκ Ασίμοφ πρασίνισαν από τη ζήλεια τους και άρχισαν να χτυπούν μέσα στον τάφο του σαν μπεγλέρια, αντιμέτωπα με τη φαντασία του μέσου συνωμοσιολόγου.
Όταν η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, αλλά και ο ΠΟΥ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η χρήση χειρουργικής μάσκας μειώνει κατά πολύ τη μετάδοση του ιού, οι Ψεκ μανούλες όλου του ντουνιά έβγαλαν ανακοινώσεις για επαπειλούμενη πρόκληση ασφυξίας στα βλαστάρια τους και άρχισαν να χοροπηδούν σαν μπαμπουϊνοι, επάνω σε ανυπεράσπιστες μάσκες για να δείξουν την αντίθεσή τους.
Τώρα που επιτέλους ο πληθυσμός άρχισε να εμβολιάζεται μαζικά, ακούει κανείς από τα ίδια χείλη ιστορίες τρόμου για ενδεχόμενες θρομβώσεις, ξεχνώντας τους απλούς αριθμούς, ότι τα εμβόλια όντως μπορεί να προκαλέσουν θρόμβωση σε 1 άνθρωπο ανάμεσα σε περίπου 2.500.000 εμβολιασμένους, ενώ εάν κάποιος κολλήσει COVID η πιθανότητες για τέτοια εξέλιξη αυξάνονται στο 16,5%. Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο, συνεπικουρούμενη από τον αριθμητικό αναλφαβητισμό κάποιων τηλεοπτικών αστέρων των ειδήσεων που προσπαθούν «να κάνουν την τρίχα, τριχιά»..
Και φυσικά, ένα 40% του πληθυσμού (μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, και πολλοί υγειονομικοί) αρνούνται επί του παρόντος να εμβολιαστούν, κάποιοι λόγω φόβου από όσα «λουλουδάτα» κυκλοφορούν και κάποιοι επειδή εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι Λουδίτες Ψεκ ή ιδεοληπτικοί παλιάτσοι.
Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ
Όπως έγραψα, μπορεί να υπάρχουν πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας που ανήκουν στην κατηγορία Ψεκ, αλλά συνήθως κάτι τέτοιοι δεν ξεσηκώνονται παρά μόνο μετά το κατάλληλο «κούρδισμα», σαν εκείνα τα κουρδιστά μαϊμουδάκια που είχαμε σαν μικρά παιδιά, που χτυπούσαν τα πιατίνια και τα νεύρα της μάνας μας.
Το κούρδισμα αυτό το παρέχουν κάποιοι πολιτικοί δημαγωγοί, οι δηλώσεις και ανακοινώσεις των οποίων αμφισβητούν τόσο την αξιοπιστία της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων «λόγω παλινωδιών», όσο και των μέτρων που παίρνει η Κυβέρνηση και οι ίδιοι σπεύδουν να ακυρώσουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, πορείες και άλλες επικίνδυνες και αντικοινωνικές συμπεριφορές, εν μέσω Πανδημίας, με σαφή στόχο να πλήξουν την αποτελεσματικότητα των όποιων μέτρων προσπαθεί να επιβάλλει η Κυβέρνηση.
Δεν διατείνομαι ότι όλα τα μέτρα που σύστησαν οι αρμόδιοι επιστήμονες και έλαβε το Κράτος ήταν σωστά και εντελώς στοχευμένα. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα άγνωστο και αόρατο αντίπαλο που καταφέρνουμε να μάθουμε τη συμπεριφορά του μετά από πολλές απώλειες και λανθασμένες εκτιμήσεις.
Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς από τη συμπαθή τάξη των Ψεκ και των Δημαγωγών, είναι ότι η Επιστήμη προόδευσε όλους αυτούς τους αιώνες μέσα από δοκιμές και λάθη, γιατί δεν υπάρχει καμία αλάνθαστη συνταγή στην κατανόηση των φυσικών νόμων, συνεπώς οι αρμόδιοι Επιστήμονες θα κάνουν λάθη και άστοχες εκτιμήσεις, τα οποία όμως οδηγούν σε μια μεγαλύτερη κατανόηση του προβλήματος και την τελική του λύση.
Μόνο οι θρησκείες και οι μονολιθικές πολιτικές ιδεολογίες δεν κάνουν λάθη, μια και πρόκειται για Δόγματα που απαιτούν πίστη και όχι έρευνα.
(ΥΓ. Σαφώς το κεφάλαιο αυτό χρειάζεται εμπλουτισμό με τα ανεκτίμητα διαμάντια που μας πρόσφεραν όλοι αυτοί, τον τελευταίο χρόνο)


Δημοσίευση: Μαρτίου 27, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κ .ΚΑΠΟΣ: ΟΙ «ΑΝΙΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator