3 εκ. ευρώ για αγροτική οδοποιία στο Δήμο Κορινθίων

0


\

Σπαθοβούνι – Μαψός, Άγιος Ιωάννης – Χιλιομόδι, Αμόνι – Καλογερολίμανο – Ε.Ο Επιδαύρου

Ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Αρχή από την έναρξη της θητείας της, υλοποιώντας τον σχεδιασμό της που αφορά την συμμετοχή σε όλες τις ενεργές Προσκλήσεις και τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα με σκοπό την διεκδίκηση και εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων πόρων, προέβη στην κατάθεση 3 ΝΕΩΝ χρηματοδοτικών αιτημάτων συνοδευόμενων από πλήρεις Μελέτες στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αποσκοπώντας στην βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις των κατοίκων των περιοχών που εντάσσονται τα 3 αυτά έργα.

Πιο συγκεκριμένα:

1ο ΈΡΓΟ: «Βελτίωση οδού σύνδεσης του οικισμού Αμόνι-Καλογερολίμανο με την Επαρχιακή Οδό Κορίνθου-Επιδαύρου»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000.000 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ:

Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 5,24 χιλιόμετρα, σε εκτός σχεδίου περιοχή της κοινότητας Σοφικού του Δήμου Κορινθίων, που εξυπηρετεί την πρόσβαση σε αγροτοδασικές εκτάσεις νότια του οικισμού "Αμόνι".

Επίσης προβλέπεται πλευρικά η κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για συλλογή και απαγωγή των όμβριων υδάτων.


2ο ΈΡΓΟ: «Βελτίωση οδού σύνδεσης του οικισμού Αγίου Ιωάννη με την κοινότητα Χιλιομοδίου»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000.000 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ:

Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 4,09 χιλιόμετρα, σε εκτός σχεδίου περιοχή της κοινότητας Αγίου Ιωάννη του Δήμου Κορινθίων.

Επίσης πλευρικά της οδού προβλέπεται η κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για τα όμβρια ύδατα.



3ο ΈΡΓΟ: «Βελτίωση οδού σύνδεσης του οικισμού Σπαθοβουνίου με τον οικισμό Μαψό»

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.000.000 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΈΡΓΟΥ:

Περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση υφιστάμενης χωμάτινης αγροτικής οδού σε συνολικό μήκος 3,06 χιλιόμετρα, σε εκτός

σχεδίου περιοχή της κοινότητας Κουταλά του Δήμου Κορινθίων, που εξυπηρετεί την πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές των οικισμών Σπαθοβουνίου και Μαψού. Επίσης πλευρικά της οδού προβλέπεται κατασκευή αποστραγγιστικών τάφρων για τη συλλογή και απαγωγή των όμβριων υδάτων.
Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2022

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "3 εκ. ευρώ για αγροτική οδοποιία στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator