Παναγιώτης Πιτσάκης: «Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα πολλά λόγια περισσεύουν…» !!!

0Τα εξαιρετικά αντανακλαστικά της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας , εν μέσω μάλιστα της διπλής κρίσης (οικονομικής και υγειονομικής) , αποτυπώνονται πέραν πάσης αμφισβήτησης στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του 2020. 

Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα πολλά λόγια περισσεύουν…

Οι διαπιστώσεις σχετικά με τον Ισολογισμό του Επιμελητηρίου είναι οι εξής: 

  • Αύξηση των χρηματικών διαθεσίμων κατά 477.328,82 € , που αντιστοιχεί σε ποσοστιαία αύξηση της τάξης του 230%!απο 206.637  σε 682.966
  • Η Εταιρεία παρουσίασε κέρδη της τάξεως των 108.314,72 € έναντι ζημιών στην χρήση του 2019 ποσού 70.283,25€
  • Αύξηση των οργανικών εσόδων του Επιμελητηρίου σε σχέση με το 2019 κατά 821.464,59 €

Αβίαστα, λοιπόν, συνάγεται το συμπέρασμα πως το  2020 το Επιμελητήριο Κορινθίας κατάφερε να απορροφήσει σημαντικούς ευρωπαϊκούς πόρους και μέσω της Αναπτυξιακής του Εταιρείας να υλοποιήσει ευρωπαϊκά προγράμματα , που αποδεικνύουν ότι την αίγλη και την επιτυχία την δίνουν οι πράξεις που ανιδιοτελώς τιμούν τον επιμελητηριακό θεσμό και δείχνουν ποιοι διοικούντες είναι καθοριστικοί και καταλυτικοί παράγοντες επιτυχίας και ανάπτυξης.

Παναγιώτης Πιτσάκης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παναγιώτης Πιτσάκης: «Όταν μιλούν οι αριθμοί, τα πολλά λόγια περισσεύουν…» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator