Απάντηση στις καταγγελίες του κ.Σταυρέλη περί «πλιάτσικου» στο δήμο Κορινθίων

0



Το 2018 ο κ. Σταυρέλης, έφερε στην επιφάνεια την απώλεια βαγονιών, που βρίσκονταν στο ανοικτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Εξαμίλια. Σήμερα καταγγέλλει την απώλεια ενός παλιού και εγκαταλειμμένου μηχανήματος / οχήματος (τσάπα ) στο Χιλιομόδι και ξαναθύμισε τα βαγόνια .

Πληροφορούμε τους δημότες μας για το θέμα που έχει ως εξής :

1. Το μηχάνημα / όχημα ήταν παρατημένο και εκτός λειτουργίας στο Χιλιομόδι από το 2016, από την προηγούμενη δημοτική αρχή στην οποίαν ανήκαν τότε ο κ. Σταυρέλης και πολλοί από τους συνεργάτες του.

2. Το μηχάνημα / όχημα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 2.03.1989 και ήταν αδύνατον να κινηθεί , επρόκειτο δε να εκποιηθεί ως παλιοσίδερα αξίας περίπου 1000 ευρώ . Ήταν το πιο παλιό μηχάνημα / όχημα έργου σε αχρηστία για πολλά χρόνια και η μεταφορά του σε ασφαλή χώρο θα στοίχιζε τα μισά χρήματα της αξίας του .

3. Την κλοπή του εγκαταλειμμένου μηχανήματος / οχήματος στο Χιλιομόδι, πολύ πριν το αποκαλύψει η έρευνα του κ. Σταυρέλη, την είχε εντοπίσει η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας.

4. Ο δήμαρχος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο διευθυντής της υπηρεσίας, όταν πληροφορήθηκαν την απώλεια, χωρίς καμία χρονοτριβή έκαναν το εντελώς αυτονόητο. Προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων για την κλοπή του μηχανήματος / οχήματος.

5. Συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με την αστυνομία για τον εντοπισμό του μηχανήματος / οχήματος και την τιμωρία των υπευθύνων

6. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία συγκέντρωσης όλων των εγκαταλελειμμένων μηχανημάτων / οχημάτων του δήμου που είναι διάσπαρτα σε όλη την έκταση του δήμου προ πολλών ετών .

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσει την περιουσία του δήμου αθόρυβα και αποτελεσματικά και όταν προκύπτει θέμα όπως το παραπάνω το αντιμετωπίζει όπως ο νόμος ορίζει.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση στις καταγγελίες του κ.Σταυρέλη περί «πλιάτσικου» στο δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator