ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΩΤΗΣ !!!

0Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για άλλη μία φορά.

► Εδώ και τέσσερα χρόνια είχε εγκαταλειφθεί ο φορτωτής εκσκαφέας του Δήμου JCB στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Χιλιομοδίου.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο ο φορτωτής εξαφανίστηκε.

Τα ίδια που είχα πει το 2018 για το κλεμμένο βαγόνι του ΟΣΕ , τα ίδια λέω και σήμερα:

► Ποιος πήρε το μηχάνημα;

► Πού το πήγε;

► Με τι το μετέφερε;

► Δεν υπήρχε GPS στο αυτοκίνητο; Λειτουργούσε; Τι έδειξε;

► Υπήρξε οικονομικό όφελος και για ποιούς;

► Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ο Δήμος;

Πολλά λέγονται και για πολλούς.

Ενημερώνω όμως τους δημότες μας ότι επανειλημμένα έχω θέσει στο Δήμαρχο το θέμα καταγραφής του ανενεργού εξοπλισμού του Δήμου (αυτοκίνητα, μηχανήματα, κάδοι απορριμμάτων κλπ) και εκποίησης δια της νομίμου οδού του πλειοδοτικού διαγωνισμού με έσοδα μάλιστα για το Δήμο, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω, (6/9/19 με email, 25/9/2019 ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, 4/5/2020 ερώτηση στην Οικονομική Επιτροπή).

► Όσον αφορά τους παλιούς μεταλλικούς κάδους (πάνω από 250) που ήσαν εντός του στρατοπέδου και στις κοινότητες και εξαφανίστηκαν θα επανέλθω στο άμεσο μέλλον.

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06/10/2021
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΟΝΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΩΤΗΣ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator