Μαζί με τη βάρκα-μασκότ στο αλιευτικό καταφύγιο βούλιαξαν και οι ελπίδες για μια νέα εποχή στο Δήμο Σικυωνίων

0-Όλοι οι πολίτες και Δημότες του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων γνωρίζουν για την χαμένη ταυτότητα του Δήμου μας τα τελευταία χρόνια, παρά τα τόσα πλεονεκτήματα που έχει, και πλέον ο Δήμος μας συγκαταλέγεται, από πλευράς «πρεστίζ» και δυναμικότητας, στις Κοινότητες της Χώρας.

-Κατάντημα μεγάλο αν κάνουμε μια αναδρομή στον πάλαι ποτέ ισχυρό Εμπορικό, Αγροτικό, Ναυτιλιακό και εν μέρει Τουριστικό κέντρο.

-Και σαν επιστέγασμα όλων αυτών, τελευταία απέκτησε και μασκότ η οποία είναι η νέα ατραξιόν της περιοχής για να «δέση» και η νέα ταυτότητα της πόλης και της περιοχής με την ανυπαρξία και ανικανότητα του επικεφαλής και συνολικά της Δημοτικής αρχής.

-Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βούλιαξε ιδιωτικό σκάφος στο Αλιευτικό Καταφύγιο της πόλης του Κιάτου, με σοβαρό αποτέλεσμα, πέρα από την εικόνα και τις αντιαισθητικές καταστάσεις, τη πιθανή ρύπανση της θάλασσας στο κέντρο της πόλης.

-Μαζί με τη βάρκα-μασκότ στο Αλιευτικό Καταφύγιο ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ και οι ελπίδες για μια νέα εποχή στον Δήμο Σικυωνίων, και φυσικά ΒΟΥΛΙΑΞΕ και η Δημοτική αρχή του Δήμου Σικυωνίων.

-Το αλιευτικό καταφύγιο βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη από την Δημοτική αρχή με σοβαρά αποτελέσματα για τον τόπο μας.

-Τον προηγούμενο χρόνο [2020] είχαμε κλοπές [3][ ιδιωτικών σκαφών στο Αλιευτικό καταφύγιο της πόλης του Κιάτου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Λιμενικό Τμήμα, συνολικής αξίας 80/90.000 ευρώ, χωρίς μέχρι σήμερα να βρεθούν οι δράστες των κλοπών.

-Υπάρχει σοβαρή έλλειψη φωτιστικών σωμάτων, πολλά δε εκ των παλαιών φωτιστικών σωμάτων έχουν καταστραφεί.

-Οι υδρευτικές εγκαταστάσεις έχουν καταστραφεί.

-Ο αστικός εξοπλισμός [παγκάκια] έχουν καταστραφεί.

-Τα πεζοδρόμια στην νότια πλευρά ακόμα δεν έχουν κατασκευασθεί

-Η καθαριότητα σχεδόν ανύπαρκτη.

-Σοβαρό ζήτημα η έλλειψη τουαλέτας W.C.

-Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων παρακολουθούν με απογοήτευση τον κατήφορο που έχει πάρει ο τόπος μας από την ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής, σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών, της περιοχής και του Δήμου γενικότερα.

Νικόλαος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαζί με τη βάρκα-μασκότ στο αλιευτικό καταφύγιο βούλιαξαν και οι ελπίδες για μια νέα εποχή στο Δήμο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator