«Φιλαρμονική Ζευγολατιού»: Τα μαθήματα ξεκίνησαν με ενθουσιασμό!

0


Τα παιδιά πληθαίνουν και τα απογεύματα στο Ζευγολατιό γεμίζουν μελωδίες. Η Φιλαρμονική έχει ξεκινήσει για τα καλά τη λειτουργία της και η προσέλευση, ο ενθουσιασμός, η αγάπη που δείχνουν τα παιδιά, η λαχτάρα τους για τη μουσική μάς γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη αλλά και δικαίωση για τις προσπάθειές μας.

Τις προηγούμενες μέρες ο δάσκαλός μας, ο Πελοπίδας Μαυρόπουλος και οι συνεργάτες του δοκίμασαν με τα παιδιά τα μουσικά όργανα, το κάθε παιδί να βρει αυτό που του ταιριάζει, αυτό που στα χέρια του θα μεταμορφωθεί σε μια γλυκιά και πλούσια μελωδία.

Η χαρά των παιδιών και η δική μας απερίγραπτη! Η μπάντα διαμορφώνεται και ανυπομονούμε για τις πρώτες συγχρονισμένες μελωδικές στιγμές της.

Μείνετε συντονισμένοι στις δράσεις μας και όσοι είστε από 9-99 ετών και θέλετε να συμμετέχετε στην Φιλαρμονική μας μην ξεχνάτε: Σας περιμένουμε!

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:

6947 183 419 (Θ. Τάτσιος), 6940 263 570 (Μ. Λιμιάτη).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φιλαρμονικής Ζευγολατιού»

Ζευγολατιό, 24 Οκτωβρίου 2021
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Φιλαρμονική Ζευγολατιού»: Τα μαθήματα ξεκίνησαν με ενθουσιασμό!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator