Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Στη "σέντρα" τα "λερωμένα τα άπλυτα" της νέας Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ

0


Στη "σέντρα" βγάζει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων και πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας Δημήτρης Μπίτζιος τη νέα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ο οποίος με βίντεο καταγγέλει  πως το κόστος της φετινής παρουσίας της αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα ξεπεράσει τις 20.000 ευρώ, ενώ μέχρι πέρυσι τα έξοδα της αποστολής  άγγιζαν  τα 1.500 ευρώ !!!

Αν τελικά έχουν βάση όλα όσα καταγγέλει ο κος Μπίτζιος θα έχει πολύ ενδιαφέρον η αντίδραση των μελών της νέας Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελήτηρίου οι οποίοι μέχρι τώρα τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα !

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Στη "σέντρα" τα "λερωμένα τα άπλυτα" της νέας Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator