ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παραίτηση Κορδώση με αιχμές - BINTEO

0Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κορινθίας Χρήστου Κορδώση ύστερα από σχεδόν έξι χρόνια θητείας στην θέση του επικεφαλής της κυβερνητικής παράταξης στο νομό. Και προκαλεί πράγματι, έκπληξη η παραίτηση με δεδομένο πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί αυτή την στιγμή -ή, τουλάχιστον, έτσι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- την κυρίαρχη πολιτική δύναμη, η οποία -έτσι όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- οδεύει προς μία ακόμα κυβερνητική θητεία.

Φαίνεται, ωστόσο, πως η παραίτηση έρχεται ως αποτέλεσμα εσωτερικών αντιθέσεων στο κόμμα της Ν.Δ., καθώς είναι ενδιαφέρον ότι σε δηλώσεις τους στο korinthostv.gr και τον Γιάννη Στεφανή, ο κ. Κορδώσης είπε μεν πως οι λόγοι της παραίτησης είναι προσωπικοί, αλλά δεν διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις του με το κόμμα, όταν ρωτήθηκε σχετικά: “Κοιτάξτε να δείτε. Το “δεν υπάρχει πρόβλημα με το κόμμα” είναι… Όταν είσαι σε έναν ζωντανό οργανισμό υπάρχει μία κοινή προσπάθεια για το καλύτερο μιας παράταξης, με σκοπό το καλύτερο σε μία διακυβέρνηση. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία υπάρχουν και αντιθέσεις, υπάρχει και τριβή, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, που αισθάνθηκα την ανάγκη να αποχωρήσω“, είπε ο κ. Κορδώσης.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΟΔΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Παραίτηση Κορδώση με αιχμές - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator