Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Όλοι μαζί για το Δήμο που μας αξίζει

0Ευχαριστώ το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για την ανανέωση της θητείας μου σαν αντιδήμαρχος καθαριότητας. Τα τελευταία δύο χρόνια πετύχαμε όλοι μαζί πολλά. Αλλάξαμε λογική, προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη συνεργασία με τους δημότες μας και να έχουμε παρουσιάσει μια εμφανώς καλύτερη εικόνα από αυτήν που παραλάβαμε από μια δημοτική αρχή που είχε εγκαταλείψει τα πάντα στη μοίρα τους. Αυτά έγιναν με τον εξοπλισμό που παραλάβαμε... 
Πλέον αρχίζει να εφαρμόζεται το σχέδιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών καθαριότητας με νέο σύγχρονο εξοπλισμό αφού η δημοτική μας αρχή πιστεύει στις νέες τεχνολογίες και συνεχώς ερευνούμε τρόπους βελτίωσης των υπηρεσιών προς τον πολίτη. 
Όλα αυτά όμως δε θα έχουν το αντίκρυσμα που μπορούν αν δεν έχουμε κοντά μας και εσάς τους πολίτες, να μας βοηθήσετε στους στόχους μας για αύξηση της ανακύκλωσης, για μείωση των απορριμάτων και συνεννόηση για τα ογκώδη. Υπάρχει μια δημοτική αρχή και ένας αντιδήμαρχος καθαριότητας που θα είναι πάντα κοντά σας ώστε να διασφαλίσουμε ότι η πόλη μας θα είναι καθαρή και θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα να γίνουμε ένας δήμος πρότυπο.' 
Συνεχίζουμε με συνέπεια και σχέδιο.

Δημήτρης Μπίτζιος
Αντιδήμαρχος Κορινθίων
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: Όλοι μαζί για το Δήμο που μας αξίζει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator