ΚΙΑΤΟ: "Κύριοι της Δημοτικής Αρχής... θαυμαστά τα έργα σας και πιο θαυμαστή η κοροϊδία και οι μόνιμα συναλλασσόμενοι Ταλιμπάν σας" !!!

0Στυμφαλια χωρις σταγόνα νερό, Καλλιανοι χωρις νερό, αρδευτικο Λαυκας-Καστανιας ελαχιστο νερό, Διμηνιό με υδροφόρες και νερό δηλητήριο και τον κόσμο να παρακαλάει για μια σταγόνα, Βελινα προ ημερών χωρίς νερό, ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΑΠΑΜΗΤΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΡΙ που δήθεν στελνει καθαρό νερο στο Κιάτο χωρίς νερό και με αναμειξεις, Κεφαλαρι χωρίς αρδευτικό, στο Φενεο τεράστια προβλήματα πόσιμου νερού ακόμη και στο χωριό του ίδιου του Δημάρχου, Κιάτο νερό με προσμίξεις ένας Θεός ξερει απο τι νερά και με σημεία του δικτύου με αμίαντο.......

Συγχαρητήρια κύριοι της Δημοτικής Αρχής....θαυμαστά τα έργα σας!!!!Και πιο θαυμαστή η κοροϊδία και οι μόνιμα συναλλασσόμενοι Ταλιμπάν σας!!!!!

(αναφέρομαι έτσι στα γνωστά πρωτοπαλικαρα, οχι στο λαό που -  ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ βεβαια, δεν χαϊδεύω αυτιά- τσίμπησε για άλλη μία φορά σε παραμύθια)

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: "Κύριοι της Δημοτικής Αρχής... θαυμαστά τα έργα σας και πιο θαυμαστή η κοροϊδία και οι μόνιμα συναλλασσόμενοι Ταλιμπάν σας" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator