ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Αστροπαρατήρηση από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας

0



ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΧΑΣ
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, τηλ.: 6974583005
politistikoslaografikosvohas@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας: Αστροπαρατήρηση την Τρίτη 24 Αυγούστου στο Ζευγολατιό

Ελάτε να γνωρίσουμε από …κοντά, τη Σελήνη, τον Κρόνο, τον Δία και τα μυστικά του έναστρου Ουρανού

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Σικυωνίων, Σείριος, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε μια βραδιά Αστροπαρατήρησης την Τρίτη 24 Αυγούστου, στις 21:30 στο Προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.

Μέσα από τον αστρονομικό εξοπλισμό του συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Σικυωνίων, Σείριος, θα απολαύσουμε την πανέμορφη Σελήνη με τις θάλασσες και τους κρατήρες της και τους δυο γίγαντες αερίων, τον λαμπερό Δία με τα 4 φεγγάρια του Γαλιλαίου καθώς και τον υπέροχο Κρόνο με τους δακτυλίους του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητα όμως με χρήση μάσκας καθώς τηρούνται και εφαρμόζονται αυστηρά όλα τα πρωτοκόλλα COVID-19.

Σας περιμένουμε!

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας
Σείριος, Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Σικυωνίων
Δημοσίευση: Αυγούστου 23, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Αστροπαρατήρηση από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator