Έχει πάρει όλο το Δήμο Κορινθίων πάνω του !!!

0Φωτεινή εξαίρεση στη γενικότερη υποτονικότητα που παρουσιάζει ο Δήμος Κορινθίων, ο δραστήριος αντιδήμαρχος καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος, ο οποίος για άλλη μια φορά δείχνει το δρόμο ακόμα και σε έμπειρους αυτοδιοικητικούς.

Με νέο του βίντεο εξαγγέλλει την κατασκευή ανοιχτού θεάτρου στη θέση Νικηταρά στο Χιλιομόδι όπου οι εργασίες σύμφωνα με τις δηλώσεις του ξεκινούν άμεσα !
Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έχει πάρει όλο το Δήμο Κορινθίων πάνω του !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator