Δήμος Σικυωνίων: Αποστολή βοήθειας και ανθρωπιάς στην πυρόπληκτη Γορτυνία

0Στη Γορτυνία και συγκεκριμένα στα Τρόπαια βρέθηκαν χθες Παρασκευή 20 Αυγούστου τρία φορτηγά του Δήμου Σικυωνίων, τα οποία μετέφεραν ζωοτροφές για τα αιγοπρόβατα των πυρόπληκτων περιοχών.

Τις ζωοτροφές, που συλλέχθηκαν από το υστέρημα των κτηνοτρόφων της Στυμφαλίας και του Φενεού, παρέδωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος στον πρόεδρο της ΔΗΚΕ Γορτυνίας κ. Πάικο Αναγνωστόπουλο.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος κατά την παράδοση τόνισε ότι η αλληλοβοήθεια και η αλληλοϋποστήριξη είναι οι δυνάμεις που κρατούν την κοινωνία όρθια σε κάθε δύσκολη στιγμή και ο δήμος Σικυωνίων δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.

Ο Πάικος Αναγνωστόπουλος με τη σειρά του, μεταφέροντας και το μήνυμα του δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Σικυωνίων και στο πρόσωπό του όλους τους δημότες που πρόσφεραν αφειδώς τη βοήθειά τους στους δοκιμαζόμενους σκληρά κατοίκους της Γορτυνίας.
Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμος Σικυωνίων: Αποστολή βοήθειας και ανθρωπιάς στην πυρόπληκτη Γορτυνία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator