Αν αφήσουμε τους εμπρηστές του Ερντογάν, είμαστε άξιοι της τύχης μας

0



Η (κατά δήλωση της) Αφγανή έφαγε 5 χρόνια. Δεδομένων και των κατοπινών εκπτώσεων, λίγα είναι, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να της αποσπάσουμε μία αληθινή ομολογία. Το πρόβλημα είναι ο νομικός «πολιτισμός», που ταλανίζει την χώρα.

Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ, ότι θα συναινούσα στην σωματική κακοποίηση της έστω και στο ελάχιστο. Ωστόσο η ψυχολογική πίεση είναι απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί, είτε είναι φανατική, είτε την εκβιάζουν, δεν θα μιλήσει διαφορετικά. Πώς να της πούμε όμως, για παράδειγμα, ότι δεν θα βγεί από την φυλακή, αν δεν μιλήσει, αφού ο δικηγόρος θα της λέει, ότι αυτά είναι ψέματα και παράνομα;

Ακουσα και για δεύτερο αλλοδαπό στην Αθήνα, καθώς και για κάποιον Σομαλό στην Αργολίδα, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, παρότι ενέχεται και σε άλλους εμπρησμούς!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι από τις ειδήσεις, που δυσκολεύεται να πιστέψει κανείς. Αν είναι αλήθεια, τότε τις φωτιές τις βάζει το ίδιο το κράτος και οι «λειτουργοί» του. Αν δεν είναι αλήθεια, πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που την διέρρευσαν. Αν δεν τιμωρηθεί κανείς για αυτήν την είδηση, υποχρεούμαι να την πιστέψω, καθώς δεν έχω δει και λίγα τέτοια από το Ελληνικό κράτος, ιδίως την τελευταία δεκαετία.

Εκτός από τους αλλοδαπούς όμως, δεν αποκλείω και οι «Ελληνες» εμπρηστές να ενήργησαν ως πληρωμένοι δολοφόνοι ξένων συμφερόντων. Οσο ηλίθιος και να είναι κάποιος, θα κωλώσει να βάλλει φωτιά (εξ αμελείας) όταν βλέπει στην τηλεόραση να γίνεται χαμός. Υπάρχουν βέβαια και ψυχοπαθείς, αλλά 586 πυρκαγιές σε λίγες ημέρες, είναι πάρα πολλές, για να δεχτούμε αυτήν την εξήγηση.

Προφανώς υπήρξε (και) οργανωμένο σχέδιο. Η οικοπεδοποίηση είναι αδύνατη πλέον, εκτός αν αλλάξει η νομοθεσία. Η ανεμογεννήτριες (ως κίνητρο) δεν αποκλείονται, αλλά είναι λίγο δύσκολο, γιατί οι εν λόγω επιχειρήσεις είναι εκ των προτέρων στοχοποιημένες ως ύποπτες. Βέβαια εδώ που έχουμε φτάσει, πρέπει να είμαστε καχύποπτοι για όλα. Για παράδειγμα, στις διαμαρτυρίες των πυρόπληκτων για την απουσία εναέριων μέσων ο Μητσοτάκης απάντησε, πως τα μέσα αυτά είχαν διασπαρθεί σε πάρα πολλά μέτωπα ανά την Ελλάδα. Στην πυρκαγιά των Γερανείων όμως (που επίσης πολλοί ενοχοποίησαν τις ανεμογεννήτριες) δεν υπήρχε καμία άλλη πυρκαγιά στην επικράτεια. Και πάλι όμως επιχείρησαν πολύ λίγα και τα περισσότερα από αυτά, όταν πιά είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Παρόλα αυτά πιστεύω, ότι το οργανωμένο σχέδιο προήλθε από την Τουρκία, γιατί οι εταιρείες ανεμογεννητριών άντε να έβαζαν και κάποιες φωτιές για αντιπερισπασμό (όπως στην Βαρυμπόμπη) δεν θα έβαζαν όμως και στο πεδίο του Αρεως. Δεν μπορώ βέβαια να το αποδείξω, αλλά οι ατράνταχτες αποδείξεις μόνο από τις ομολογίες των εμπρηστών μπορούν να προέλθουν. Αν τους χαϊδεύουμε με τον νομικό πολιτισμό, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε τις αποδείξεις.

Υπάρχουν κι άλλες ειδήσεις, που δυσκολεύομαι να πιστέψω και επίσης πρέπει να τιμωρηθούν κάποιοι, ή οι διασπορείς αυτών των ειδήσεων, αν είναι ψευδείς. Π.χ. ότι κάποιες ΜΚΟ προθυμοποιήθηκαν να βρουν δικηγόρο στην Αφγανή!!!!!!!!!!!!! Αν ισχύει αυτό, μιλάμε για καραμπινάτη πράξη προδοσίας από οργανώσεις, που είτε άμεσα, είτε έμμεσα (μέσω ΕΕ) χρηματοδοτούνται από την Ελλάδα. Πάντως φαίνεται να νοιώθουν μεγάλη σιγουριά οι εμπρηστές, καθώς μετά από αυτά συνελήφθη και μία Ιρανή να βάζει φωτιά…

ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ανεξάρτητα του αν αυτές οι υποθέσεις δεν τους αφορούν άμεσα. Δεν τους αφορά ένας εμπρησμός μακριά από την δική τους πυρκαγιά, που απέσπασε πυροσβεστικές δυνάμεις από τα δικά τους μέτωπα; Αφού δεν βρήκαμε τους εμπρηστές των δικών τους τόπων, υπάρχει άλλος τρόπος να πιάσουμε το νήμα της αλήθειας, για να δούμε αν όντως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και από ποιους;

Εκτός όμως από τους πυρόπληκτους, αυτή η απαίτηση είναι καθήκον κάθε πατριώτη και κάθε πολίτη. Υπήρξαν δηλώσεις από επίσημα χείλη και φαντάζομαι θα ήταν πολύ περισσότερες από κατώτερα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, αλλά και ο ίδιος ο Ερντογάν ενοχοποίησε μεν τους Κούρδους για τις φωτιές στην Τουρκία, αλλά υπονόησε σαφώς ότι φταίνε και οι φίλοι των Κούρδων και θα υποστούν και οι ίδιοι την εκδίκηση του…

Δεν χρειάζονται ούτε τηλέφωνα, ούτε συνθηματικοί κώδικες, ούτε τίποτε άλλο, για να κινητοποιηθεί η πέμπτη φάλαγγα, αλλά για τον δικό μας νομικό «πολιτισμό» δεν φτάνει αυτή η απόδειξη και πρέπει να βρούμε άλλες πιο ατράνταχτες, χωρίς όμως να θίξουμε τα «προσωπικά δεδομένα» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα»* των εγκληματιών!!!!!!!!!!!!!!

[*Ούτε εγώ θα συμφωνούσα στην παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αρκεί να υπάρχει και ένα μέτρο στο ποια είναι αυτά και τι συνιστά παραβίαση τους. Είναι βασανισμός η (ψευδής) απειλή ότι «δεν θα βγείς ποτέ από την φυλακή, αν δεν μας πεις ποιοι σε έβαλαν»; (Ταυτόχρονα με την (πραγματική) υπόσχεση ακόμα και άμεσης απελευθέρωσης, αν μας υποδείξει τους ηθικούς αυτουργούς.)]

Μήπως τελικά δεν θέλουμε να αποδειχτεί, αυτό που όλοι υποψιαστήκαμε από την πρώτη στιγμή, για να μην θιγεί το «ειδύλλιο» με τον Ερντογάν; Μήπως δεν βλέπουμε τι είδους «μορατόριουμ» μας παραχώρησε; Την μία προκαλεί στα Βαρώσια, την άλλη εμβολίζει σκάφη, τώρα (πιθανότατα) μας κατέκαψε προκαλώντας άγνωστο αριθμό θανάτων, γιατί εκτός από τον εθελοντή, πρέπει να προστεθούν όσοι πέθαναν, ή θα πεθάνουν από την στενοχώρια (όπως ο Μίχαλος).

Κανονικά μόνο οι δημόσιες δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων είναι αρκετές για να τους καταγγείλουμε στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ κ.λ.π.. Εμείς όμως τους ευχαριστήσαμε δημόσια για την «βοήθεια» που μας έστειλαν, όταν μάλιστα εκείνοι είχαν αρνηθεί προ ημερών την δική μας βοήθεια!!!!!!! Μάλιστα δεν την αρνήθηκαν λέγοντας «μπορούμε να τα καταφέρουμε μόνοι μας». Εκείνοι ζήτησαν βοήθεια από την ΕΕ και η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που ανταποκρίθηκε. Απέρριψαν την βοήθεια μας, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες, ότι εμείς ευθυνόμαστε!!!!!!!!!!!!!!

Ως που θα φτάσει ο ραγιαδισμός μας;

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Αυγούστου 18, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αν αφήσουμε τους εμπρηστές του Ερντογάν, είμαστε άξιοι της τύχης μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator