ΚΙΑΤΟ: Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας

0-Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας, το Κιάτο, από τις επιθέσεις των αθιγγάνων, των Ευρωπαίων πολιτών, όπως τους αποκαλεί ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων. Η ανυπαρξία και ανικανότητα της Δημοτικής αρχής είναι πλέον εμφανής. Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει επί  μια [10] ετία και πλέον, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν στην περιοχή μας οι αθίγγανοι που σημειωτέων, με την ανοχή της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, έχουν  πολλαπλασιαστεί και έχουν εγκατασταθεί σε πλατείες, εκκλησίες, αλσύλλια, αθλητικούς χώρους κ.λ.π. 

-Την Τετάρτη 14-7-2021 αθίγγανος εισέβαλε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, έσπασε την τζαμαρία και επετέθη με φαλτσέτα σε νοσηλευτή με αποτέλεσμα  να τον τραυματίσει στο χέρι.

-Πρωινές ώρες της [16-9-2020] αθίγγανοι προσπάθησαν να διαρρήξουν   κατάστημα της πόλης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

-Σε άλλο κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του καταστηματάρχη με σημαντικό χρηματικό ποσό. Με ανάρτησή του στο Fb συμπατριώτης μας καταγγέλλει διάρρηξη του αυτοκινήτου του και κλοπή χρημάτων, τροφίμων και τηλεφώνου. 

-Πρόσφατα είχα δημοσιεύσει κείμενο με το κατάντημα του Δήμου Σικυωνίων, σε ζητήματα καθαριότητας, «δράσης» των αθιγγάνων που αφαιρούν χρηματικά ποσά από περαστικούς σε πλατείες και τραυματισμούς συμπολιτών μας από επιθέσεις αδέσποτων ζώων. 

-«Βρομιά παντού –αθίγγανοι [χωρίς ρατσιστική διάθεση] σε πλατείες, αλσύλλια, Σχολεία, παραλίες κ.λ.π.  και επικίνδυνα για την προστασία της υγείας των πολιτών αδέσποτα ζώα, που κανένας δεν ενδιαφέρεται για την τύχη τους. 

-Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, στο αλσύλλιο του ΚΤΕΛ της πόλης του Κιάτου, έχουν εγκατασταθεί στο αλσύλλιο 30/50 αθίγγανοι, σε [24]ωρη βάση, που μετακινήθηκαν από την πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας, ημέρα και νύχτα,  και το χρησιμοποιούν ως υπνωτήριο, τουαλέτα, πλυντήριο κ.λ.π. με σοβαρά προβλήματα, πέραν από τις αντιαισθητικές καταστάσεις,  για την δημόσια υγεία.

-Όλοι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, γιατί πέραν των άλλων, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, προκύπτουν πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας και προστασίας των κατοίκων». 

-Οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες και οι αρμόδιες αρχές έχουν πλέον τον λόγο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator