ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη αλλά ένας Δήμαρχος Γκιώνης φέρνει την καταστροφή" !!!

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ, ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Λουτράκι, 19 Ιουλίου 2021

Μετά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (13 Ιουλίου 2021) και τη συνεδρίαση της επιτροπής διαπραγμάτευσης (14 Ιουλίου 2021), οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν, όλοι μαζί, για να συζητήσουν τα πεπραγμένα αυτών των συνεδριάσεων.

Το θέμα που απασχόλησε κυρίως το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ήταν οι άδειες εμπορίας και εμφιάλωσης νερού. Διαπιστώθηκε ότι η δημοτική αρχή, με πρωτοστάτη τον Δήμαρχο, αρνείται να δημιουργήσει ένα σταθερό επενδυτικό περιβάλλον, αλλάζοντας τον κανονισμό εμπορίας που έχει καθολική ισχύ, αλλά αντιθέτως προσπαθεί να προσφέρει εκδούλευση στον εκάστοτε επενδυτή, χωρίς να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες που να εξασφαλίζουν την ορθότητα και τη διαφάνεια των επενδύσεων. Το γεγονός ότι το θέμα είχε εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εντελώς πρόχειρα, αναδεικνύει, για άλλη μια φορά, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να ασκήσει διοίκηση. Δυστυχώς, ανεπάρκεια και στα ελάχιστα…

Η επιτροπή διαπραγμάτευσης συνεδρίασε την επόμενη του Δημοτικού Συμβουλίου. Για τον τόπο μας, η συνεδρίαση αυτή αποτελεί μία μαύρη σελίδα, πλήττοντας κατάφορα τους θεσμούς αυτού του Δήμου. Ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας ανέγνωσε ένα κείμενο πέντε σημείων που θα αποτελούσε την αρχή της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας στο Καζίνο, καίτοι έχουμε θίξει επανειλημμένα, σαν αντιπολίτευση. Όλα αυτά τα σημεία εμείς τα θεωρούμε προαπαιτούμενα και αδιαπραγμάτευτα. Ο Πρόεδρος της Τουριστικής Α.Ε., ως αυτοκράτορας που αντιλαμβάνεται την ανεπάρκειά του, εργαλειοποίησε τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας, επιτρέποντάς του να τον υποκαταστήσει σε ρόλο πραίτορα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κυριάρχησαν στιγμές ιδιαίτερης έντασης με ευθείες λεκτικές επιθέσεις του νομικού συμβούλου εναντίον των επικεφαλής των παρατάξεων, ως μη όφειλε βεβαίως.

Μετά από όλα όσα διαδραματίστηκαν θεωρούμε μονόδρομο την αποπομπή του συγκεκριμένου νομικού συμβούλου από την εταιρεία.

Επιπλέον, είναι σαφές ότι απευθύνουμε μομφή προς τον κύριο υπαίτιο της κατάστασης που επικράτησε, τον Πρόεδρο της Τουριστικής και Δήμαρχο Γεώργιο Γκιώνη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρακολουθούσε άβουλα και σιωπηρά, επιτρέποντας, ουσιαστικά, στον νομικό σύμβουλο να τον υποκαταστήσει με τον πλέον άκομψο τρόπο. Πολιτικές πρακτικές χειρίστου είδους.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα συνεχίσουμε και θα αναπτύξουμε λεπτομερώς τα θέματα που προαναφέρθηκαν.

Είναι κατανοητό ότι, σε πολιτικό επίπεδο, οι δημοτικές παρατάξεις έχουν διαφορές, αλλά υπό το βάρος της ιστορικής ευθύνης, που μας χτυπά την πόρτα, τις παραμερίζουμε αφού προέχει για εμάς η προσπάθεια να πετύχουμε προς όφελος του τόπου και της όποιας δημοτικής αρχής, που θα εκλεγεί σε δύο χρόνια, να μην παραλάβει καμένη γη.

Είναι προφανές ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Όμως, ως εκ του αποτελέσματος, ένας Δήμαρχος Γκιώνης φέρνει την καταστροφή.

Οι επικεφαλής:

Πρωτοπαππά Μαρία
Λογοθέτης Κωνσταντίνος
Καραπανάγος Ιωάννης
Ζερβός Κωνσταντίνος
Βασιλείου Δημήτριος
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: "Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη αλλά ένας Δήμαρχος Γκιώνης φέρνει την καταστροφή" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator