ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: "Αναληθή και κακόπιστα τα δημοσιεύματα που αποδίδουν το θάνατο συμπολίτη μας στον εμβολιασμό του"

0



ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζουν τη λύπη τους και τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους  για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών , που επήλθε στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών, του Νοσοκομείου 24η Ιουλίου. Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματα μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν στην αλήθεια, στην πραγματικότητα και τα αίτια θανάτου του ανωτέρω, που ουδεμία  σχέση έχουν με όσα αναφέρονται και αβάσιμα ισχυρίζονται κάποιοι από τους οικείους του θανόντος.

Ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο χώρο Επειγόντων Περιστατικών από το ΕΚΑΒ ώρα 22:50΄ στις 23-07-2021  με συμπτώματα δύσπνοιας, ταχυκαρδίας και πυρετού 38,5C  και με αναφερόμενο rapid test Covid-19 θετικό.

Υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για Covid-19 και ευρέθη θετικός. 

Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση αν και κατανοούμε τον ανθρώπινο πόνο των οικείων  του, αποκαθιστώντας την αλήθεια  να διαψεύσουμε όσα αναληθή και κακόπιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδουν τον θάνατο του στο προ του θανάτου του εμβολιασμό του την 16 Ιουλίου 2021 (1η δόση) . 

Κατά την προσέλευση του στα πρώτα τρία (3) λεπτά, ο ασθενής υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας με την οποία προσεκομίσθη στο Τ.Ε.Π.  

Επακολούθησε άμεση ενδοτραχειακή διασωλήνωση και άμεση έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. 

Παρά τις επίμονες και έντονες προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε  και  να καταστήσουμε γνωστό ότι ο ανωτέρω λόγω και της διάπλασής του και του βάρους του και της υποξαιμίας του, δεν κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19, όπως προαναφέρεται.

Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τεχνηέντως να παραποιούν την αλήθεια, να διαστρεβλώνουν  την πραγματικότητα και να αποδίδουν τον θάνατο του ανωτέρω στον εμβολιασμό του και όχι στις επί πολλές ημέρες παραμονή του στην οικία του εμπύρετος και με μικρό κορεσμό  οξυγόνου, συνέπεια της νόσησής του από Covid-19.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του  Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: "Αναληθή και κακόπιστα τα δημοσιεύματα που αποδίδουν το θάνατο συμπολίτη μας στον εμβολιασμό του""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator