Επιμελητήριο Κορινθίας: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Ε-Λιανικό (Β' Κύκλος)»

0



Τετάρτη 28 Ιουλίου, 19:00

Συντονιστείτε μέσω ZΟΟΜ:
https://us02web.zoom.us/j/81784622189

Στόχος της δράσης είναι η επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.
Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, όρους χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης & ερωτήματα
korinthia@diaxeiristiki.gr ή στο
27410 24464 (924, 923)
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιμελητήριο Κορινθίας: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ e-ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Ε-Λιανικό (Β' Κύκλος)»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator