ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Στο Διμηνιό δεν έχουν σταγόνα νερό και ο Δήμαρχος τους ζήτησε να... περιορίσουν την κατανάλωση !!!

0



Καλημέρα! Πολύ αληθινός ο λόγος σας ,και θα ήταν ιδανική η κοινωνία μας εάν ο ένας νοιαζονταν για τον άλλον,δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική..Ζω στο Διμηνιό ακόμα γιατί αγαπώ αυτό το χωριό ,όμως κανείς δεν μου χτύπησε την πόρτα να με ρωτήσει εαν έχω νερό να πλύνω τα ρούχα της κατάκοιτης μητέρας μου ή να της κάνω μπάνιο όλο αυτόν τον καιρό που υποφέρουμε από καθημερινές κι απροειδοποίητες διακοπές του τρεχούμενου νερού στα σπίτια μας ..κάποιοι έσπευσαν να εγκαταστήσουν δεξαμενές στα σπίτια τους μη σκεπτόμενοι τον συνάνθρωπό τους στο διπλανό σπίτι που δε μπορεί να διαθέσει 560 ευρώ για να κάνει κι αυτός το ίδιο.Αυτή τη στιγμή που σας γράφω δεν έχω νερό -διακόπηκε αμέσως μετά την αποχώρηση του δημάρχου από το Διμηνιό ,περίπου 10.00 μ.μ. και μετά από μια περίπου 3ωρη συγκέντρωση στον προαύλειο χώρο του σχολείου ,η οποία ήταν άκαρπη..απλά αναλλωθήκαμε σε λόγια άσκοπα ,σε αντιπαραθέσεις και λογομαχίες που όχι μόνο δεν έφεραν καμία λύση αλλά μεγάλωσαν περισσότερο το χάσμα μεταξύ των μεν και των δε με αποτέλεσμα να φύγουμε με άδεια χέρια και ραγισμένες τις καρδιές... Ο δήμαρχος μας ενημέρωσε απλά πως το 2022 θα φτάσει και στο Διμηνιό το νερό της Στυμφαλίας [εάν δεν έχει στερέψει μέχρι τότε] και μας πρότεινε απλά να ρυθμίσουμε την κατανάλωση . Υπάρχει κατανάλωση χωρίς νερό ? Διερωτώμαι...

Νατάσα Καραχρήστου

Σημείωση parakato: Εντύπωση προκαλεί η συνεχιζόμενη σιγή ιχθύος του συνεργάτη του Δημάρχου (φωτο) και για πάνω από 25 χρόνια τοπικού προέδρου, για την ακαταλληλότητα του νερού αλλά και του δικτύου του χωριού !!!

Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Στο Διμηνιό δεν έχουν σταγόνα νερό και ο Δήμαρχος τους ζήτησε να... περιορίσουν την κατανάλωση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator