ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Επιδότηση έως 18.000€ για κάθε γυμναστήριο & παιδότοπο

0Με στόχο την παρουσίαση της δράσης επιχορήγησης υφιστάμενων επιχειρήσεων γυμναστηρίων, παιδότοπων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 από τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) και τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, Ιόνιων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Πιτσάκης Παναγιώτης, ο οποίος τόνισε ότι «στη τρέχουσα υγειονομική συγκυρία οι επιχειρήσεις γυμναστηρίων και παιδότοπων, έχουν πληγεί από την πανδημία ίσως περισσότερο από κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα. Οι επιχειρήσεις αυτές, είναι από τις τελευταίες δραστηριότητες που επαναλειτούργησαν αλλά ακόμα ο κίνδυνος είναι ορατός, και δεν εννοώ μόνο λόγο της απρόβλεπτης εξέλιξης της πανδημίας αλλά και λόγο ότι οι πελάτες «διστάζουν» να επιστρέψουν στους χώρους των γυμναστηρίου και παιδότοπων με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι βιωσιμότητας αυτών των επιχειρήσεων».

Επιπλέον ο κ. Πιτσάκης υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα επιχορήγησης αποτελεί σημαντικό βήμα στήριξης των επιχειρήσεων καθώς ενισχύει ένα μεγάλο μέρος μελλοντικών λειτουργικών δαπανών, με επιδότηση που μπορεί να φτάσει τα 18.000 ευρώ ανά επιχείρηση και συνολικό προϋπολογισμό 16 εκατ. Ευρώ, όμως προκειμένου να «σταθούν στα πόδια τους» κατά την επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους θα πρέπει να ενισχυθούν με επιπλέον μετρά - η διατήρηση των μειωμένων ενοικίων και η μείωση του ΦΠΑ είναι κάποια από αυτά.

Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο υπεύθυνος της Δράσης κος Μουμούρης Σπύρος και συντονιστής ο κος Γκοτσούλιας Βασίλης από το τμήμα δημοσιότητας της ΔΕΠ.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι ανοικτό έως την Τετάρτη 28/07/2021 και ώρα 17:00.τοπ

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ, στους οποίους θα πρέπει να δραστηριοποιούνται οι δυνητικά ωφελούμενες επιχειρήσεις (κύριοι ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα σύμφωνα με το φορολογικό έντυπο Ε3 του έτους 2019) είναι οι: 93.13.10 Υπηρεσίες γυμναστηρίων, 93.13.10.01 Υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), 93.13.10.02 Υπηρεσίες γυμναστηρίου ενόργανης ή μη γυμναστικής, 93.11.10.04 Υπηρεσίες πίστας καρτ, 93.29.19.05 Υπηρεσίες παιδότοπου

Για πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Κορινθίας - Περιφερειακό Γραφείο ΔΕΠ , 2741024464 (924, 923), email: korinthia@diaxeiristiki.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση πατήστε εδώ
Βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: https://bit.ly/36z4A10
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Επιδότηση έως 18.000€ για κάθε γυμναστήριο & παιδότοπο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator