ΔΗΜ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ´ ΟΛΑ" - ΒΙΝΤΕΟ

0
5 χρόνια ζητούσαμε την αίθουσα στο Δημοτικό σχολείο Χιλιομοδίου. 20 μικρά παιδιά έκαναν μάθημα σε ένα υπόγειο!

Ο πρώην δήμαρχος είχε υποσχεθεί και σε μένα και στον Διευθυντή του σχολείου τον κ.Κώστα Ραντίτσα πως η αίθουσα θα έρθει. Σαν τοπικός πρόεδρος μερίμνησα για να πέσουν τα τσιμέντα και να τοποθετηθεί η αίθουσα.

Η αίθουσα δεν ήρθε ποτέ!

Ο πρώην δήμαρχος μας κορόιδεψε και την πήγε σε άλλο σχολείο! Άφησε τα παιδιά μας στο υπόγειο να προσπαθούν να μάθουν γράμματα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Διευθυντή Κώστα Ραντίτσα που όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε να προσπαθεί για το σχολείο του Χιλιομοδίου.

Όπως ήμουν δίπλα του σαν πρόεδρος είμαι και σαν αντιδήμαρχος.

Για το καλό του σχολείου και των παιδιών μας.
 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος μιλάει με πράξεις. Σε λιγότερο από 8 μήνες, με την συνεργασία του Αντιδημάρχου Παιδείας του Βαγγέλη Παπαιωάννου, ξεπέρασε τις δυσκολίες και έφερε στο δημοτικό σχολείο του Χιλιομοδίου την αίθουσα διδασκαλίας που ο διευθυντής Κώστας Ραντίτσας ζητούσε εδώ και 5 χρόνια.

20 μικρά παιδιά τώρα δεν θα κάνουν μάθημα στο υπόγειο. 20 μικρά παιδιά θα έχουν μια κανονική αίθουσα διδασκαλίας.

Μαζί με τον Βαγγέλη Παπαιωάννου παραδώσαμε την αίθουσα στον Διευθυντή Κώστα Ραντίτσα την Τρίτη. Απομένουν μόνο οι ηλεκτρολογικές συνδέσεις για να λειτουργήσει.

Ήταν υποχρέωση μας.

Γιατί εμείς σαν δημοτική αρχή δεν επιτρέπουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν γράμματα σε ένα υπόγειο!


Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ´ ΟΛΑ" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator