Απάντηση στο άρθρο μας "(Άνω) Διμηνιό 2021: Άγιος Γεώργιος…ο ΑΡΝΗΤΗΣ" !!!

0



Λάβαμε την παρακάτω επιστολή για την ανάρτησή μας που είχαμε κάνει με τίτλο: (Άνω )Διμηνιό: Άγιος Γεώργιος... ο ΑΡΝΗΤΗΣ
Τη δημοσιεύουμε παρά το ανοίκειο ύφος και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς !!! 

Με πρόφαση των κορωνοϊό σπιλώνονται, ανώνυμα πάντα αλλά δημοσίως, πρόσωπα και υπολήψεις!

Με πρόφαση τον κορωνοϊό, εξαπολύεται μια εντελώς άδικη, εμπαθής και αήθης επίθεση, μέσω της οποίας γίνεται στόχος ένας Ναός, ο ιερέας και οι πιστοί!

Με πρόφαση τον κορωνοϊό επιδιώκεται η ηθική εξόντωση ανθρώπων επειδή εκκλησιάζονται... ανάρμοστα, σύμφωνα με τα "νέα ήθη" των όψιμων "επιτηρητών" της νέας κοινωνικής πραγματικότητας, που διαμορφώνεται, σταδιακά, σε έναν οργουελικό εφιάλτη στέρησης βασικών ελευθεριών και ατομικών δικαιωμάτων! Με πρόφαση τον κορωνοϊό ο…ανώνυμος συντάκτης του άρθρου, θεωρεί ατομικό του δικαίωμα τη δημόσια διαπόμπευση όσων ενώ δεν είναι ...Διμηνιώτες, επέλεξαν να εκκλησιαστούν στον Άγιο Γεώργιο Διμηνιού!

Με πρόφαση τον κορωνοϊό ο …ανώνυμος συντάκτης του παραπάνω άρθρου καλεί τον εισαγγελέα και ταυτόχρονα ζητά απεγνωσμένα, κατά το θολωμένο από το μίσος μυαλό του, να κάνουν οι...άλλοι αναφορές εναντίον του απείθαρχου ιερέα, προκειμένου να τιμωρηθούν με οποιαδήποτε ποινή οι συνάνθρωποί του, επειδή εκκλησιάζονται στο... τσιφλίκι του (προφανώς έτσι αντιλαμβάνεται τα όρια του Άνω Διμηνιού ο συντάκτης του άρθρου).

Βεβαίως από τη… μανία του…ανώνυμου συντάκτη δε θα μπορούσαν να ξεφύγουν ούτε οι άλλοι…Ναοί, που έχουν την ατυχία να βρίσκονται στα όρια του…τσιφλικιού του! Άγιος Δημήτριος, Άγιος Νεκτάριος, Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Σωτήρος (εδώ μάλλον Μεταμόρφωση Σωτήρος εννοεί, διότι «Άγιος Σωτήρος» ως Ναός δεν υφίσταται πουθενά στον Ορθόδοξο Χριστιανικό χώρο… η λάθος διατύπωση δείχνει και την βαθύτατη ασχετοσύνη του συντάκτη σε θέματα πίστεως και όχι μόνο).

«Η εσωτερική μετανάστευση καλά κρατεί», αναφωνεί οργισμένος ο συντάκτης, εννοώντας ότι κάποιοι χριστιανοί αντί να εκκλησιαστούν στις ενορίες τους, προτίμησαν να εκκλησιαστούν στο τσιφλίκι το δικό του!

Είναι να απορεί κανείς με τον ανώνυμο μεν, θαρραλέο δε συντάκτη του άρθρου! Πως γνωρίζει τους ενορίτες των άλλων Ναών; Μήπως «έχει μεταναστεύσει» και ο ίδιος παράνομα, σε ανύποπτο χρόνο, στις παρακείμενες ενορίες του Αγίου Δημητρίου, Αγίου Νεκταρίου, Αγίου Κωνσταντίνου και …Μεταμόρφωσης Σωτήρος ή όπου αλλού και έχει χαρτογραφήσει με ακρίβεια τους άλλους ενορίτες;

Απτόητος ο… θαρραλέος ανώνυμος συντάκτης του κατάπτυστου άρθρου δεν ντρέπεται να περιγράφει δημόσια τα… κατορθώματά του! Σαν άλλη αλεπού παρακολουθεί ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο Ναό, ποιος ανεβαίνει στο γυναικωνίτη, μετράει άτομα, μάσκες και αγανακτεί με την …αριθμητική υπεροχή των αλλότριων «αρνητών», που πατάνε το τσιφλίκι του! «Διασπείρουν τον ιό» λέει, διαχωρίζοντας τους ανθρώπους σε «καθαρούς» και « μη καθαρούς», ανάλογα με την ενορία στην οποία ανήκουν γεωγραφικά!

Αλήθεια, αν χρειαστείς νοσοκομείο, κύριε…κουκουλοφόρε συντάκτη, θα κάτσεις στο τσιφλίκι σου, στον περίβολο του Αγίου Γεωργίου Άνω Διμηνιού, ή θα πας στο παρακείμενο Κέντρο Υγείας ή Νοσοκομείο να βρεις την υγεία σου; Θα ήθελες οι… παρακείμενοι συμπολίτες σου να σε αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις κι εσύ τους συνανθρώπους σου; Κινητοποιώντας την αστυνομία, τα περιπολικά, τον επόπτη, τον Ε.Ο.Δ.Υ., τον Εισαγγελέα, τον Μητροπολίτη, τους φορείς, κάνοντας αναφορές και γράφοντας κατάπτυστα άρθρα στις τοπικές εφημερίδες, για να σε διασύρουν-διαπομπεύσουν-απειλήσουν-καταγγείλουν δημόσια, επειδή έκανες το… έγκλημα να περάσεις τα όρια του Άνω Διμηνιού και να πας στον «δικό τους τόπο»;

“Ας πεθάνεις εκεί που είσαι! Τι με νοιάζει εμένα; Να πας στο ιατρείο του χωριού σου!”, θα έλεγε κάποιος σύμφωνα με τη δική σου παράλογη – φασιστική νοοτροπία συντάκτη μου!

Μα δε βρίσκω γιατρό, στην «ενορία μου»,… συγγνώμη στο χωριό μου, θα απαντούσες εσύ.

Κι εκείνος θα σου έστελνε την Αστυνομία να σε διώξει από το νοσοκομείο του τόπου του, γιατί θα θεωρούσε «εμπαιγμό» το γεγονός ότι δεν έκατσες να πεθάνεις στο χωριό σου και έψαξες για γιατρό και νοσοκομείο διασπείροντας τον… ιό!

Μη σου πω τώρα και για τις… κρυφές οικογενειακές συγκεντρώσεις και για τις μαζώξεις στα σπίτια, για τις κρυφές μετακινήσεις σου και τις παραβιάσεις της κυκλοφορίας που διέπραξες όλο το διάστημα της καραντίνας, διασπείροντας τον ιό φαρισαίε ανώνυμε συντάκτη μου!!

« ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ» γράφεις ανερυθρίαστα!

Αποκαλείς ανθρώπους, εικόνες του Θεού υποτιμητικά «μια ντουζίνα μπελάδες»!!

Αλήθεια έπαψαν οι άνθρωποι να είναι συνάνθρωποι, με πρόσχημα τον κορωνοϊό;;

Αλήθεια πιστεύεις ότι ο Άη Γιώργης δεν τους θέλει στο σπίτι του αυτούς τους «μια ντουζίνα μπελάδες», οι οποίο έχουν τόσο μεγάλη πίστη στον Άγιο, ώστε να αψηφούν εσένα, που εδώ που τα λέμε εσύ είσαι ο αληθινός μπελάς που κάνεις για μια ντουζίνα μπελάδες, παραμονεύοντας έξω το Ναό;

Αλήθεια πιστεύεις ότι ο Άη Γιώργης θα ανεχθεί για πολύ ακόμα τη βλάσφημη αθλιότητα, που διαπράττεις εναντίον των παιδιών του Κυρίου, για τον οποίο πέθανε μαρτυρώντας;

«…τὸν ἐρχόμενον πρός με οὐ μὴ ἐκβάλω ἔξω· ὅτι καταβέβηκα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ οὐχ ἵνα ποιῶ τὸ θέλημα τὸ ἐμόν, ἀλλὰ τὸ θέλημα τοῦ πέμψαντός με» Μετάφραση: «…αυτόν που έρχεται προς εμένα δε θα τον βγάλω έξω, γιατί έχω κατεβεί από τον ουρανό όχι για να κάνω το θέλημα το δικό μου, αλλά το θέλημα εκείνου που με έστειλε». (Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο ΣΤ' 37).

Αλήθεια πιστεύεις ανώνυμε συντάκτη μου, ότι έχεις εσύ, το πλάσμα, το κτίσμα του Θεού το δικαίωμα να εκβάλλεις έξω τα παιδιά Του, που έρχονται προς Αυτόν; Έχεις τέτοιο δικαίωμα και τέτοια δύναμη; Για ξανασκέψου το! Με ποιον τα βάζεις τελικά, λοιδορώντας έναν άξιο ιερέα και τα βαπτισμένα παιδιά του Θεού, που έρχονται να βρουν το γιατρό των σωμάτων και των ψυχών στο «νοσοκομείο» του χωριού σου;

Να είσαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά του ο Θεός θα τα προστατέψει σκανδαλωδώς από την αναίτια κακία σου! Όπως σε προστατεύει κι εσένα από την αναίτια κακία σου, γιατί παιδί του είσαι κι εσύ αμαρτωλό, όπως όλοι μας άλλωστε.

Δεν διασπείρουν τον ιό μια «ντουζίνα μπελάδες» που έρχονται στον Αη Γιώργη του Άνω Διμηνιού, κουκουλοφόρε συντάκτη μου! Με την ίδια λογική, την δική σου δλδ, αυτοί οι «μπελάδες» αγοράζουν τα βερίκοκά σας, τα κρασιά σας, το λάδι σας, όταν δεν καλύπτουν τις ανάγκες του Ναού! Είναι οι συνάνθρωποι, που τρέχουν και δίνουν το αίμα τους, όταν το παιδί σου χειρουργείται στο νοσοκομείο του δικού τους τόπου, χωρίς να εξετάζουν αν είσαι ντόπιος ή ξένος! Όταν το παιδί σου μαθητεύει στα σχολεία του δικού τους τόπου, φιλοξενώντας τα γιατί με αυτήν ακριβώς την συμπεριφορά και λογική σου, κλείσατε και το σχολείο. Ποιος έχει σειρά μετά; Ο Άη Γιώργης; Οι σύλλογοί σας; Ίδωμεν…

Χάλασες τον κόσμο συνάνθρωπε-ανώνυμε συντάκτη μου. Γιατί; Μήπως δε σου φταίει ούτε ο άξιος ιερέας, ούτε οι συνάνθρωποί σου που βρήκαν γιατρειά στον Άη Γιώργη του Άνω Διμηνιού; Μήπως σου φταίει η καμπάνα, το λιβάνι, ο ίδιος ο Άη Γιώργης; Μήπως σου φταίει που εσύ ποτέ δεν θα πήγαινες να εκκλησιαστείς στο διπλανό χωριό από λαχτάρα για τον Χριστό, αλλά για να παρακολουθήσεις ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και να «φακελώσεις» τους ενορίτες και τα χούγια τους;

Βρε, μπας και εχθρεύεσαι τον ίδιο τον Χριστό και επειδή δε μπορείς να τα βάλεις με Τον ίδιο, τα βάζεις με τα παιδιά Του;

Για ξανασκέψου το ανώνυμε συντάκτη μου-συνάνθρωπέ μου και έλα στα λογικά σου, γιατί ο Θεός αργεί αλλά δε λησμονεί όσους διώκουν τα παιδιά Του!

Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση στο άρθρο μας "(Άνω) Διμηνιό 2021: Άγιος Γεώργιος…ο ΑΡΝΗΤΗΣ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator