Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό ανάπτυξης κ Χρίστο Δήμα

0Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό ανάπτυξης κ Χρίστο Δήμα με θέμα τα έργα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»!

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για την Αυτοδιοίκηση Στέλιο Πέτσα είχε το απόγευμα της Πέμπτης στο Υπουργείο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος παρουσία και του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα. Ο Δήμαρχος έχοντας στην ατζέντα του τις προτάσεις που ήδη ο δήμος Κορινθίων έχει καταθέσει ύψους 17 εκ ευρώ αλλά και εκείνες που θα κατατεθούν μέχρι και την λήξη του προγράμματος στις 31 Μαΐου του 2021 και αντιστοιχούν σε έργα και προμήθειες 10 εκ Ευρώ, ζήτησε από τον κ Πέτσα την στήριξη και υπογραφή του προκειμένου ο Δήμος Κορινθίων να υλοποιήσει έργα σε όφελος των πολιτών, έργα που θα δημιουργήσουν φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις, έργα που θα προστατεύσουν το περιβάλλον, έργα που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο υπουργός όντας ενήμερος για τις προτάσεις που έχει ήδη καταθέσει ο Δήμος και ακούγοντας με ενδιαφέρον εκείνες που προτίθεται να καταθέσει, έκανε λόγο για αρτιότητα και στοχευμένες παρεμβάσεις που εκφράζουν την φιλοσοφία του «Αντώνης Τρίτσης» και μετουσιώνουν το όραμα που είχε η κυβέρνηση σχεδιάζοντας το!

Επανέλαβε την αρωγή και διαρκή υποστήριξη του Υπουργείου και του ιδίου στους Δήμους και στους Δημάρχους και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ με το πέρας της συνάντησης

«Όλους αυτούς τους μήνες έχει γίνει από την πλευρά του δήμου σημαντική δουλειά. Επιλέξαμε έργα ζωτικής σημασίας και καταθέσαμε άρτιες προτάσεις περίπου 17 εκ ευρώ έως σήμερα. Θα κατατεθούν και άλλες προτάσεις ύψους 10 εκ Ευρώ ακόμα έως το τέλος Μαΐου. Διεκδικούμε από το «Αντώνης Τρίτσης σημαντικά κονδύλια και είμαι βέβαιος μετά την σημερινή μου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα πως θα τα πάρουμε. Ο Υπουργός είχε γνώση των φακέλων μας , εξήρε την πληρότητα τους και με διαβεβαίωσε πως ο δήμος Κορινθίων θα είναι ένας από τους δήμους που θα εξασφαλίσουν γενναίες χρηματοδοτήσεις. Τα χρήματα αυτά θα γίνουν έργα για τους πολίτες, έργα για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές».
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό ανάπτυξης κ Χρίστο Δήμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator