Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Δώστε μου τα χαρτιά και θα το φτιάξω μόνος μου..." !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Έχουν περάσει οχτώ χρόνια Έχουν θαφτεί πάνω από 30 άτομα και δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας από τους αρμόδιους την ναοδομία !!!

Β νεκροταφείο Χιλιομοδίου εδώ και οχτώ χρόνια δεν υπάρχει ένα εκκλησάκι για να μπορούνε να κάνουνε ένα τρισάγιο και λοιπά για τους ανθρώπους που έχουνε θαφτεί , σχετικά με την αναφορά μου στο να μου δοθούν τα χαρτιά για να μην παρεξηγηθώ εννοώ να ενημερωθώ από τους αρμόδιους για να προβώ στις νόμιμες διαδικασίες για να δημιουργηθεί ένα εκκλησάκι στο συγκεκριμένο χώρο !!

Ευχαριστώ πολυ καλό ξημέρωμα

Δημήτρης Μπίτζιος

Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Δώστε μου τα χαρτιά και θα το φτιάξω μόνος μου..." !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator