Ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις, με εντολή Σταματόπουλου

0



Ο δήμος Σικυωνίων ανακοίνωσε ότι το ΚΕΠ στο Κιάτο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 17 Απριλίου, λόγω κορονοϊού. Όσοι πολίτες θέλουν να εξυπηρετηθούν, αναφέρεται στην ανακοίνωση μπορούν να απευθύνονται σε άλλα ΚΕΠ. Στον Φενεό, στην Στυμφαλία, στο Ξυλόκαστρο και στο Βέλο! 

Το διαβάζεις, το ξαναδιαβάζεις και δεν μπορείς να το πιστέψεις! Σοβαρά τώρα, κ. δήμαρχε; Στέλνετε τους δημότες στο Ξυλόκαστρο και στο Βέλο; Ενώ οι διαδημοτικές μετακινήσεις (εκτός του Σαββατοκύριακου) απαγορεύονται; Ούτε τα αυτονόητα κ. δήμαρχε; Ούτε τις εγκυκλίους και τα ΦΕΚ που αφορούν την πανδημία δεν μπαίνετε πια στον κόπο να διαβάζετε; 

Ύστερα, καταλήγεις πως αν μια δημοτική αρχή δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τα βασικά, πώς να έχεις απαιτήσεις για τα άλλα;    

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, από το καλοκαίρι του 2020 , εξ αιτίας της ανάγκης να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προκαλεί στην Δημόσια Διοίκηση η πανδημία, έχει συντελεστεί ένα πολύ μεγάλο έργο στον τομέα της Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Και μέσα από το gov.gr κάθε πολίτης, από τον υπολογιστή του, ή ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο μπορεί να κάνει δεκάδες συναλλαγές με το δημόσιο, γρήγορα και με ασφάλεια. Περισσότεροι από 220 Δήμοι έχουν ενταχθεί στο myKEPlive, όπου οι πολίτες, μέσω τηλεδιάσκεψης, μπορούν να επιλύουν τα ζητήματά τους. Εμείς τους στέλνουμε σε άλλους Δήμους! 

Να ευχηθούμε περαστικά στους συνδημότες μας που εργάζονται στο ΚΕΠ και να επιστρέψουν γρήγορα όλοι στα καθήκοντά τους. Ωστόσο, η περιπέτειά τους μάς φέρνει για άλλη μια φορά μπροστά στην ίδια διαπίστωση. Τελικά, ο… πρωταθλητής δεν είναι μόνο γυμνός. Είναι και ψηφιακά αναλφάβητος.

ΥΓ. Τα πρόστιμα κ. δήμαρχε για τις διαδημοτικές μετακινήσεις των συνδημοτών μας, φανταζόμαστε θα είναι… κερασμένα από εσάς! 

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης
«συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις, με εντολή Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator