ΚΙΑΤΟ: Αρδευτικά έργα 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια στο Δήμο μας – Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις

0



Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκαν εγγειοβελτιωτικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 11.849.179,65 ευρώ στη Δράση 4.3.1. «Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και αφορούν στον δήμο μας.

Τα έργα είναι τα ακόλουθα:

· Αρδευτικά έργα Στυμφαλίας, ΔΕ Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων – 1ος ειδικός προϋπολογισμός (2.200.000,00€).

· Κατασκευή δικτύου άρδευσης της Κοινότητας Καισαρίου του Δήμου Σικυωνίων, από τη γεώτρηση Μπρίμιζα (2.200.000,00€).

· Κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Κοινότητα Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων (855.000,00€).

· Διαχείριση των υδάτων της περιοχής Μεγάλου Βάλτου – 1ος ειδικός προϋπολογισμός (2.200.000,00€).

· Αρδευτικό έργο Κεφαλαρίου Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων -1ος ειδικός προϋπολογισμός (2.200.000,00€).

· Κατασκευή αρδευτικού δικτύου στην Κοινότητα Λαύκας του Δήμου Σικυωνίων (2.194.179,65€).

Ο Περιφερειάρχης, με τις πράξεις του, επιβεβαιώνει όσα είχαμε συζητήσει μαζί του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μας για τις δημοτικές εκλογές του 2019. Σε εκείνη την συνάντηση ο κ. Νίκας –δήμαρχος Καλαμάτας τότε- υποστήριζε με επιχειρήματα ότι η ανάπτυξη μιας τοπικής οικονομίας είναι στενά συνδεδεμένη με την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. Ανάλογες θέσεις εξέφραζε και κάθε φορά που συναντιόμασταν από τότε.

Σήμερα, με τα έργα που ανακοινώθηκαν, ο Περιφερειάρχης αποδεικνύει ότι η στήριξη των γεωργών μας, η άνθιση της αγροτικής οικονομίας δεν είναι «έπεα πτερόεντα» για τον ίδιο. Αλλά πραγματική και στοχευμένη πολιτική δράση, που γίνεται μέσα από τα μεγάλα έργα υποδομών, που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Γραφείο Τύπου
Δημοτικής Παράταξης
«συνΔΗΜΟΤΕΣ» Δήμου Σικυωνίων
Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Αρδευτικά έργα 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια στο Δήμο μας – Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator