Πανελλήνιος διασυρμός της Κορίνθου με τα σώβρακα του Πιέτρη - ΒΙΝΤΕΟ

0Μέχρι το Ράδιο Αρβύλα έφτασε η χάρη του δημοτικού συμβούλου του δήμου Κορινθίων, Γιώργου Πιέτρη, ο οποίος εμφανίστηκε στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου με τα σώβρακα!!!

Κάποια Κορινθιακά Μέσα μεταδώσαμε τις εικόνες στα πλαίσια της σάτιρας αλλά ο κ.Πιέτρης, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μας κατηγόρησε ότι ενεργήσαμε επί σκοπώ!!

Περιμένουμε ανακοίνωση του κ.Πιέτρη κατά του Ράδιο Αρβύλα…


Δημοσίευση: Απριλίου 21, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πανελλήνιος διασυρμός της Κορίνθου με τα σώβρακα του Πιέτρη - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator