Επίσκεψη Δήμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου

0Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, είχαμε τη χαρά της επισκέψεως του Υφυπουργού ‘Έρευνας και Τεχνολογίας, κου ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑ .

Ο κος υφυπουργός, επισκέφθηκε αρχικά, το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ) του Γ.Ν. Κορίνθου, στην περιοχή των Ισθμίων, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες αποκατάστασης. Ως μεγάλης σημασίας για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου, υπογραμμίζεται η παράδοση από τον κ.υφυπουργό, - με την ευγενική χορηγία του τραπεζικού Ομίλου EUROBANK- πέντε (5) Η/Υ, για τις ανάγκες των διοικητικών υπηρεσιών και των ιατρείων του.

Εν συνεχεία, ο κος Δήμας επισκέφθηκε το Γ.Ν. Κορίνθου και ενημερώθηκε στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης, σχετικά με τα ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου, τρέχοντα και διαχρονικά και εξέφρασε την ικανοποίηση του σχετικά με την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας COVID-19 και συνεχάρη τη Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου για τον καθημερινό άοκνο αγώνα τους. Επιπλέον δήλωσε αρωγός και εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του για την κάλυψη μελλοντικών μας αναγκών .

Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ.Δήμα για την συνεχή συμπαράσταση του στον διαρκή αγώνα μας, ώστε αποτελεσματικότερα να προάγουμε τις υπηρεσίες μας στην Κορινθιακή κοινωνία.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη Δήμα στο Νοσοκομείο Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator