ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0Η 20η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας μας βρίσκει για μια ακόμα χρονιά αντιμέτωπους με τις δυσμενείς υγειονομικές συνθήκες που προκαλεί η πανδημία.

Οι οδοντίατροι ως γιατροί των οδόντων, του στόματος, των γνάθων και των παρακείμενων ιστών είναι περισσότερο εκτεθειμένοι στον κίνδυνο νόσησης. Συγχρόνως όμως τηρούν αυστηρά τα ενδεδειγμένα πρωτόκολλα και παρέχουν με ασφάλεια υπηρεσίες στοματικής υγείας υψηλών υγειονομικών προδιαγραφών που σε συνδυασμό με τον εμβολιασμό τους υψώνουν τείχη ανοσίας και αποτροπής της μετάδοσης της COVID 19.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι η διατήρηση της στοματικής υγείας συμβάλει στην ενίσχυση της γενικής υγείας. Ιδιαίτερα στις παρούσες συνθήκες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator