Συνάντηση Ταγαρά & Καραγιάννη - Ξεμπλοκάρει το έργο 1,5 εκατ. € για την άρση επικινδυνότητας στο οδικό δίκτυο Λουτρακίου

0Ξεμπλοκάρει το έργο «Αποκατάσταση βραχοπτώσεων για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας», προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ – που επλήγη από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη, όπου και συζητήθηκε η ανάγκη επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση του έργου, που είναι και το ζητούμενο. Οι δυο άντρες έθεσαν ως χρονοδιάγραμμα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τονίζεται ότι η εν λόγω παρέμβαση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στο σημείο Καταρράκτες, είναι απολύτως απαραίτητη καθώς η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων -του κατολισθητικού φαινομένου- λόγω και της αστάθειας των πρανών στην ευρύτερη περιοχή δύσκολη και επιτακτική.

Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, δήλωσε:

«Το έργο ξεμπλοκάρει και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που προχωρά η επιλογή του αναδόχου εκτέλεσής του. Οι κατολισθήσεις θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και με την ολοκλήρωσή του έργου αποκατάστασης, θα δημιουργηθεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς».

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης, δήλωσε:

«Αυτή η είδηση είναι για τον Δήμο μας από τις πιο σημαντικές. Οφείλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Νίκο Ταγαρά καθώς συνέδραμε καθοριστικά για να ξεκινήσει επιτέλους ένα τόσο απαραίτητο έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής μας».
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνάντηση Ταγαρά & Καραγιάννη - Ξεμπλοκάρει το έργο 1,5 εκατ. € για την άρση επικινδυνότητας στο οδικό δίκτυο Λουτρακίου "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator