36,5 τόνοι ενδυμάτων – υποδημάτων ανακυκλώθηκαν στο Δήμο Κορινθίων

0



Συγχαρητήρια απευθύνει ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος στους δημότες που με την διάθεση, την πράξη και την συνείδησή τους οδήγησαν στην επιτυχία της ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων, τον πρώτο χρόνο υλοποίησης της στο δήμο Κορινθίων. Οι «κόκκινοι κάδοι» μπήκαν στην καθημερινότητα των Κορινθίων τον Μάιο του 2020. Τοποθετήθηκαν, για αρχή, σε σημεία της πόλης της Κορίνθου προκειμένου να καταγράψουν την ανταπόκριση των πολιτών και την συμμετοχή τους σε αυτό το είδος της ανακύκλωσης.

Η «κόκκινη» ανακύκλωση είναι επωφελής προς το περιβάλλον αφού τα είδη αυτά δεν καταλήγουν στα σκουπίδια, ανταποδοτική προς την κοινωνία αφού προσφέρει μεγάλο μέρος των ενδυμάτων και υποδημάτων που συγκεντρώνονται σε πολίτες που τα έχουν ανάγκη, ανταποδοτική προς το δήμο Κορινθίων αποδίδοντας στο κοινωνικό παντοπωλείο του χρηματικό ποσό κάθε μήνα αλλά και ποσότητα ειδών για την κάλυψη ενδεχόμενων αναγκών σε δημότες του.

Σήμερα ένα χρόνο σχεδόν μετά, τα στοιχεία που κοινοποιεί η εταιρία στο δήμο, μας προσδίδουν μεγάλη ικανοποίηση. 36,55 τόνοι ενδυμάτων και υποδημάτων συγκεντρώθηκαν από τους 20 κάδους της Κορίνθου σε διάστημα 7 μόλις μηνών, το διάστημα Μάιος 2020- Δεκέμβριος 2020.

Το 2021 είναι βέβαιο πως τα νούμερα αυτά θα είναι αυξημένα. Από τη συνείδηση ανακύκλωσης που έχουν οι δημότες . Από την ευαισθησία και την διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο αφού μεγάλο μέρος από τα ρούχα και παπούτσια, όσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, διατίθενται σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Από την βούληση του δήμου Κορινθίων να αναπτύξει στο έπακρον την ανακύκλωση κάθε μορφής.
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "36,5 τόνοι ενδυμάτων – υποδημάτων ανακυκλώθηκαν στο Δήμο Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator