Χέι Τζο. Τι χαστούκι ήταν αυτό;

0



Είναι προφανές, ότι δεν με διαβάζεις Τζο και δεν θα σου βγεί σε καλό. Μα μόλις σου είπα, τι πρέπει να κάνεις («Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Ταγίπ και τα Αμερικάνικα φάλτσα») κι εσύ έκανες ακριβώς το αντίθετο και μάλιστα πήρες φόρα …για να χτυπήσεις το κεφάλι σου στο τοίχο. Easy Joe.

Δεν λέω, ότι ο Βλαδίμηρος είναι το καλύτερο παιδί, αλλά και συ βρε Τζο, γιατί ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη; Τώρα τι θα κάνεις, που σε προκάλεσε να ξηγηθείτε δημόσια; Κάτι μου λέει, ότι θα κρυφτείς ξεφτιλισμένος.

Κι αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, θα σου έλεγα «καλά κάνεις» για να χουμε να γελάμε, αλλά παίζεις με την φωτιά αγορίνα μου. Τα νταηλίκια σου θα τα βρεις μπροστά σου. Σπέρνεις άνεμους και θα θερίσεις θύελλες.

Αυτό που πάντα με ξαφνιάζει, είναι το απύθμενο θράσος των εξουσιαστών. Όχι μόνο του Τζο φυσικά, αλλά τώρα μιλάμε γι αυτόν. Κατηγορεί (χωρίς στοιχεία) τον Πούτιν για ανάμειξη στις εκλογές των ΗΠΑ, όταν πριν λίγους μήνες έλεγε, ότι θα ανατρέψει με εκλογές τον Ερντογάν!!!!!!!!!! Προφανώς είναι αποκλειστικό προνόμιο των ΗΠΑ να ανατρέπουν κυβερνήσεις…

Αυτό που δεν καταλαβαίνει, είναι ότι με τον τυχοδιωκτισμό δεν αποτρέπεις την παρακμή· την ενισχύεις. Πριν 30 χρόνια οι ΗΠΑ κέρδισαν άκοπα την μονοκρατορία με την απρόσμενη πτώση του κομμουνιστικού μπλοκ. Ολοι ελπίσαμε σε έναν καλύτερο καινούργιο κόσμο, χωρίς την ισορροπία του τρόμου. Ωστόσο αυτή η εύκολη νίκη επέδρασε καταστροφικά για τους νικητές. Η αλαζονεία, η απληστία, ο ευδαιμονισμός, έδωσαν έδαφος στην Ρωσία για δυναμική επιστροφή, στην Κίνα για εκρηκτική ανάπτυξη και στον ισλαμικό φονταμενταλισμό.

Κανένας λογικός άνθρωπος βέβαια δεν ενοχλήθηκε για την άνοδο της Κίνας και της Ρωσίας, γιατί η ισορροπία τριών υπερδυνάμεων είναι καλύτερη από την παρηκμασμένη μονοκρατορία των ΗΠΑ. Όμως η σύντομη αυτή μονοκρατορία μας κληροδότησε ένα πρόβλημα, που δεν είχαμε φανταστεί μέχρι τότε· τον ισλαμοφασισμό. Υπήρχαν βέβαια τέτοια καθεστώτα (Σ. Αραβία) αλλά μέχρι τότε δεν ήσαν διεθνής κίνδυνος. Η σημερινή κατάσταση είναι αποκλειστικά κατόρθωμα των ΗΠΑ, που εκτρέφει συστηματικά την τρομοκρατία.

Ο Μπάιντεν δήλωσε, ότι θα τους περιποιηθεί όλους αυτούς. Μακάρι, αλλά πως θα το καταφέρει αυτό; Στρεφόμενος εναντίον της Ρωσίας; Και στην «ρώσικη εκστρατεία» του ποιους θα έχει συμμάχους εκτός από την νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας; Τον Ερντογάν; Ή μήπως ταυτόχρονα με την «ρώσικη εκστρατεία», θα κάνει και «μικρασιατική εκστρατεία» και «αραβική εκστρατεία» και «ιρανική εκστρατεία» και «σινική εκστρατεία» και θα τους κατατροπώσει όλους «ελευθερώνοντας» την ανθρωπότητα; Δεν ξέρω βέβαια, τι κάκαλα μπορεί να έχει ο άνθρωπος, αλλά όπως τα κόβω, δεν του το χω ούτε του Τζο, ούτε του λαού του. Ποιόν θα μας στείλει, για να αποκαταστήσει την Αμερικάνικη επικυριαρχία, τον Αμερικάνικο δυναμισμό και το Αμερικάνικο «πνεύμα»; Τον Μπλεκ;

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Μαρτίου 19, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χέι Τζο. Τι χαστούκι ήταν αυτό;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator