N. Ταγαράς: «Κινούμαστε έγκαιρα για να βρεθεί λύση για τους εργαζομένους στη Διώρυγα»

0



Πρωτοβουλία ανεύρεσης λύσης για τους εργαζομένους στη Διώρυγα Κορίνθου έχει αναλάβει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς.

Με δεδομένο ότι η Διώρυγα θα είναι αποκλεισμένη για αρκετούς μήνες – ενδεχομένως περίπου για ένα χρόνο- κρίνεται επιτακτική η ανάγκη εξεύρεσης λύσης για τους 85 εργαζόμενους καθώς τα ταμειακά διαθέσιμα της Διώρυγας, επαρκούν για μικρό χρονικό διάστημα.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, ο Νίκος Ταγαράς, έχει ήδη ενημερώσει τους υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υποδομών-Μεταφορών, κ.κ. Χ. Σταϊκούρα, Κ. Χατζηδάκη και Κ. Καραμανλή αντίστοιχα.

Στόχος της πρωτοβουλίας του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι να εξευρεθεί ο πλέον κατάλληλος τρόπος από τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να διασφαλισθεί η πληρωμή των εργαζομένων.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Ταγαράς είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Διώρυγας, Β. Ανδρικόπουλο και με τον πρόεδρο των εργαζομένων, Ε. Χριστοδούλου.

Για το θέμα ο κ. Ταγαράς δήλωσε:

«Κινητοποιούμαστε τώρα, για να μπορέσει να βρεθεί λύση για τους εργαζόμενους στη Διώρυγα, το διάστημα που θα είναι κλειστή. Έχω έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς, που σχετίζονται τόσο με τα εργασιακά θέματα, την οικονομική στήριξη, αλλά και τη αποκατάσταση της Διώρυγας».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "N. Ταγαράς: «Κινούμαστε έγκαιρα για να βρεθεί λύση για τους εργαζομένους στη Διώρυγα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator