Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απολέσαι

0



Ξέρω, Αλέξη μου, έχεις μάθει να επικοινωνείς με τις μάζες, χρησιμοποιώντας τσιτάτα, συνθήματα, νταούλια και ένα σωρό άλλα επικοινωνιακά τρικ που εντυπωσιάζουν την κυρά Σουλτάνα του Γκαβοθόδωρου από το Ζεφύρι, με την ευρυμάθεια και την κουλτούρα σου.

Αλλά πρόσεχε λιγάκι, γιατί όταν παραλληλίζεις τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα που αναγκαστήκαμε ΟΛΟΙ να πάρουμε (και τα οποία γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου), ή τη στοιχειώδη προστασία των ΑΕΙ από τους προσφιλείς σου μπαχαλάκηδες, με το "1984" του Όργουελ και μάλιστα μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, δύο τινά ενδέχεται να συμβαίνουν:

1. Δεν έχεις διαβάσει τον Όργουελ, ούτε μέσα από τα εξώφυλλα, γιατί ένα κόμμα που είχε καθιερώσει τόσους νεολογισμούς για μπαγιάτικες έννοιες, όπως το δικό σου, θα άκουγε "Όργουελ" και θα έπιανε συζήτηση για τις προοπτικές του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα.

2. Έχεις μόνο μία κασέτα με τσιτάτα και τη βάζεις να παίζει, ανεξάρτητα αν σε ακούει η εν λόγω κυρά-Σουλτάνα, ή κάποιος πιο ψαγμένος Έλληνας, που του γυρίζει το πετσί με τις απέραντες ανοησίες στις οποίες εκτίθεται.

Θα σου έλεγα, αν ονειρεύεσαι να ξαναδείς τον εαυτό σου σε κάποιο ρόλο, ακόμα και αυτό του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να κάνεις ένα κόπο να διαβάσεις λίγο περισσότερο, απ'όσο διάβασες για το πτυχίο των Αγγλικών του Στρατηγάκη, γιατί πια από "Άχαστος" έγινες "Ζήκος".

Κακό πράγμα η αλαζονεία των κατοίκων του Νομού Ημιμαθείας.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απολέσαι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator