ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Άφησαν εννέα χωριά στο Δήμο Τενέας χωρίς αγροτικό γιατρό" - ΒΙΝΤΕΟ

0Καταγγελία του αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρη Μπίτζιου για τον αγροτικό ιατρό του Χιλιομοδίου μέσω του λογαριασμού του στο fb:

Καταγγέλλω τον υπεύθυνο της έκτης ΥΠΕ Κύριο Καρβέλη Γιατί έχει αφήσει εννιά χωριά στο Δήμου Τενέας  χωρίς  αγροτικό γιατρό.

Καλώ άμεσα τους υπεύθυνους για την επίλυση του προβλήματος η ταλαιπωρία και τα παράπονα των ηλικιωμένων κυρίως είναι πολλά καλημέρα !!

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Άφησαν εννέα χωριά στο Δήμο Τενέας χωρίς αγροτικό γιατρό" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator