ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παράδοση υλικού σε σχολεία μετά από ενέργειες του Νίκου Ταγαρά - BINTEO

0


Νίκος Ταγαράς: Τα σχολεία μας είναι το παρόν και το μέλλον μας. Με το να τους παρέχουμε τα απαραίτητα, επιτελούμε το χρέος μας, το καθήκον μας, τίποτε παραπάνω

Παράδοση θρανίων – καθισμάτων σε σχολικές μονάδες

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τον παγετό και τη χιονόπτωση, παραδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, θρανία και καθίσματα στο 3ο και 6ο δημοτικό σχολείο, όπως και στο 3ο γυμνάσιο Κορίνθου.

Για άλλη μια φορά ο Κορίνθιος πολιτικός, Νίκος Ταγαράς, προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες ενίσχυσης των σχολικών μονάδων. Ο ίδιος μάλιστα τις χαρακτηρίζει «χρέος και καθήκον» και δηλώνει:

«Ενισχύουμε τις σχολικές μονάδες. Τα σχολεία μας είναι το παρόν και το μέλλον μας. Με το να τους παρέχουμε τα απαραίτητα, επιτελούμε το χρέος μας, το καθήκον μας, τίποτε παραπάνω».

Να σημειωθεί ότι στην παράδοση των θρανίων και των καθισμάτων, παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κορινθίων, Βαγγέλης Παπαϊωάννου, καθώς και οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Δείτε το βίντεο με την παράδοση του υλικού και τις σχετικές δηλώσεις:

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παράδοση υλικού σε σχολεία μετά από ενέργειες του Νίκου Ταγαρά - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator