ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ακλόνητος στη θέση του ο αστυνομικός διευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης

0Καμία μεταβολή δεν προέκυψε στην ηγεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, σύμφωνα με τις τελευταίες κρίσεις που έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία.

Ακλόνητος παραμένει στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας ο Χαράλαμπος Τετράδης με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 16, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ακλόνητος στη θέση του ο αστυνομικός διευθυντής Χαράλαμπος Τετράδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator