Εμβόλιο ριγέ !!!

0



Συμβουλεύω όσους έχουν (οποιοδήποτε) πρόβλημα να ακούνε τους ειδικούς. Δεν θα τους λύσουν βέβαια το πρόβλημα, αλλά θα γελάσει λίγο το χειλάκι τους.

Μετά τους «μαγικούς» λογάριθμους που ανοιγοκλείνουν την στρόφιγγα των μέτρων, μετά τις μάσκες που τον Μάρτιο ήταν άχρηστες, ακόμα και επικίνδυνες και στην συνέχεια έγιναν σωτήριες και τώρα πρέπει να γίνουν διπλές και τριπλές, για να έχουν αποτελεσματικότητα, μετά το λοκντάουν, που στις οκτώ παρά τέταρτο ήταν ανεύθυνη πρόταση, γιατί είναι καταστροφικό για την οικονομία και στις οκτώ και τέταρτο (της ίδιας ημέρας) γινόταν η μοναδική «επιστημονική» λύση, μετά το ακορντεόν της αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Astra Zeneca, που την μία μέρα ήταν 70%, την επόμενη 90% κατόπιν έγινε 40-50% και στην συνέχεια πάλι 90%, τώρα μάθαμε, ότι το εν λόγω εμβόλιο είναι ριγέ…

Τάδε έφη ο καθηγητής Μόσιαλος στην εκπομπή του Αυτιά (7/2/2021). Το εμβόλιο είναι καλό κάτω των 55 και πάνω των 65, ενώ δεν λειτουργεί μεταξύ 55 και 65!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρειάζεται πολύ μεγάλη έμπνευση για να λες τέτοια. Τι «ράδιο αρβύλα», τι «Χιούστον το λύσαμε», τι τους θέλετε αυτούς τους ερασιτέχνες; Εδώ έχουμε τους ειδικούς, τους επαγγελματίες του χοντρού γέλιου.

Κάτι μου λέει, ότι τώρα με τις μεταλλάξεις το εν λόγω εμβόλιο θα γίνει και καρό. Δηλαδή στις ηλικίες 15-35 θα είναι καλό για τον κλασικό νέο κορωνοϊό, αλλά δεν θα κάνει για την Βρετανική μετάλλαξη. Στις ηλικίες 35-55 είναι καλό στην Βρετανική μετάλλαξη, αλλά δεν πιάνει στην Νοτιοαφρικάνικη. Στις ηλικίες 55-65 όπως είπαμε δεν πιάνει γενικώς και στα 65 πλας πιάνει για όλες τις μεταλλάξεις, αλλά όχι για τον κλασσικό ιό.

Κι όμως το χουν βάλλει αμέτι μωχαμέτι να μην πάνε στράφι οι παραγγελίες κι όλο και σε κάποια ηλικιακή ομάδα θα τα χώσουν κι αυτά. Εδώ που τα λέμε ο κυρ Ηλίας έχει την φάτσα (και το χαμόγελο) του ιδανικού μπακάλη. Θα σου πουλήσει μουχλιασμένη φέτα για ροκφόρ.

Φοβήθηκα, ότι μετά τους Γκοσινύ, Ουντερζώ και Μορρίς δεν θα εύρισκα κάτι ενδιαφέρον να με διασκεδάζει, αλλά ο καλός Θεός δεν με άφησε έτσι στον πόνο μου. Μου έστειλε τους άξιους συνεχιστές, τους «ειδικούς» και τις «μελέτες» τους. Ενώ οι ίδιοι λένε, ότι το ιικό φορτίο σε έναν άνθρωπο αυξάνεται προϊόντος του χρόνου και ταυτόχρονα παραδέχονται, ότι τα τεστ δεν είναι σίγουρα, άρα η πιθανότητα του ψευδώς αρνητικού αποτελέσματος αυξάνεται εκθετικά όσο πιο κοντά βρισκόμαστε στην στιγμή της μόλυνσης, έκαναν τεστ στο Μετρό, για να αποδείξουν, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μεταδοτικότητα στον συγκεκριμένο χώρο!!!!!!!!!!!!!!!

Και έτσι να ήταν, τι «έδειξε» η «επιστημονική μελέτη»; Ότι υπάρχει η ίδια μεταδοτικότητα με όλες τις άλλες δραστηριότητες που απαγορεύτηκαν. Όμως οι χαμαιλέοντες της επιστήμης ξέρουν πολύ καλά, ότι τέτοιοι χώροι είναι χώροι υπερμετάδοσης και απλά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να βγεί θετικό το τεστ την στιγμή της μόλυνσης, ή λίγα λεπτά αργότερα.



Με την ευκαιρία να ενημερώσω τους αναγνώστες, ότι ακόμα δεν έχω δει σε καμία εκπομπή καμία απάντηση στο ερώτημα που τους έθεσα πριν δύο μήνες για τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των εμβολίων mRNA και των υβριδικών, παρότι συνεχίζω να τσιγκλάω διάφορους μεγαλόσχημους. Και καλά εγώ είμαι ένα μηδενικό για τις υψηλότητες τους· τόσοι διακεκριμένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και νομπελίστας λένε βλακείες; Και αν λένε βλακείες, γιατί δεν τους απαντούν; Γιατί δεν απαντούν στους γιατρούς και τους υγειονομικούς, που προτιμούν το ρίσκο να μείνουν ανεμβολίαστοι, ενώ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης;

Συγκεκριμένα μόλις και μετά βίας ξετρύπωσα τις τελευταίες μέρες τις εξής δύο «απαντήσεις»: 1) Διαφήμιζε ο ΑΛΦΑ μεταμεσονύκτια εκπομπή του Τ. Χατζή, όπου θα «καταρρίπτονταν» οι «μύθοι» για τον κορωνοϊό, τα εμβόλια κ.λ.π. από τους «ειδικούς». Για να μην πολυλογώ, πάλι άνθρακες ο «θησαυρός»· φλυαρίες και μπούρδες. Κάποια στιγμή ήλθε η ώρα να μιλήσουν για την ασφάλεια των εμβολίων. Αϊντε λέω, επιτέλους. Τι είπαν; «Είναι ασφαλή». Ούτε μία λέξη παραπάνω!!!!!!!!!!!!! 2) Από σπόντα (μέσω δημοσιογράφου μικρού καναλιού) έμαθα και την «απάντηση» άλλου «ειδικού» για μία μόνο από τις τόσες πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις· την ενδεχόμενη αλλοίωση του ανθρώπινου γονιδιώματος. Η λακωνική «απάντηση» του «ειδικού» ήταν: «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, γιατί άλλο το DNA και άλλο το mRNA»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Το παραπάνω το έγραψα την Κυριακή μεσημεράκι λίγο μετά την εκπομπή του Αυτιά και φυσικά τα περί καρό εμβολίου τα έγραψα για πλάκα. Το βράδυ της ίδιας μέρας λοιπόν βγήκε ξανά ο κυρ Ηλίας στην τηλεόραση και μίλησε για τις διαφορετικές επιδόσεις αυτού του εμβολίου στις διάφορες μεταλλάξεις. Δηλαδή αν συνδυάσουμε αυτά που είπε το πρωί με αυτά που είπε το βράδυ, έχουμε πράγματι καρό εμβόλιο. Ποιοι Λιακόπουλοι, ποια γατάκια. Το μεσημέρι το γραψα, το βράδυ έγινε. Τώρα πιά δεν δικαιούμαι να προβλέψω και το πουά εμβόλιο; Αυτό θα το φέρει η Jonson & Jonson λόγω πείρας στα καλλυντικά. Μιλάμε για άλλο λέβελ στον τομέα των εμβολίων. Εμβόλια για κάθε προσωπικότητα, για κάθε γούστο. Χακί με βούλες παραλλαγής για δυναμικούς άνδρες, λεοπαρδαλέ αποχρώσεις για κομψές κυρίες και περλέ ροζουλί για κομψούς κυρίους. Η Astra Zeneca θα απαντήσει στην πρόκληση σύμφωνα με το όνομα της: εμβόλιο με αστράκια, αλλά κάντε το άφοβα· ο κυρ Ηλίας είπε, ότι είναι ασφαλές.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμβόλιο ριγέ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator