Επίθεση με γκαζάκι στο γραφείο της βουλευτού ΝΔ Μαριλένας Σούκουλη - Τι δήλωσε η ίδια

0



Άγνωστοι επιτέθηκαν με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή και αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου της ΝΔ, κ. Μαριλένας Σούκουλη στην Κόρινθο.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πολυκατοικία επί της οδού Κύπρου, που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο της κ. Σούκουλη αλλά ευτυχώς δεν τραυματίσθηκε κανείς.

Η κ. Σούκουλη πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες της για το χτύπημα στο γραφείο της, αφού η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα.

Η δήλωσή της:
«Η σημερινή αποτρόπαια και εγκληματική ενέργεια από αυτούς που θεωρούν ότι μπορούν να εκφοβίσουν εμένα και τους συνεργάτες μου θα πέσει στο κενό. Η τρομοκρατία και η οργανωμένη βία νοσηρών μυαλών δεν έχει καμία θέση ούτε στην κορινθιακή κοινωνία. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται, δεν υποχωρεί. Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη».
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 10, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση με γκαζάκι στο γραφείο της βουλευτού ΝΔ Μαριλένας Σούκουλη - Τι δήλωσε η ίδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator