Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Στη σέντρα" εταιρείες και μεγάλα καταστήματα για ρύπανση δημόσιων χώρων - ΒΙΝΤΕΟ

0"Στη σέντρα" βγάζει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος, μεγάλες εταιρείες και μεγάλα καταστήματα για ρύπανση δημόσιων χώρων με τα διαφημιστικά φυλλάδιά τους και δείχνει αποφασισμένος να δώσει τέλος σε αυτό το μπάχαλο εφαρμόζοντας τον κανονισμό καθαριότητας αλλά και πιο αυστηρά μέτρα αν κριθεί απαραίτητο.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Στη σέντρα" εταιρείες και μεγάλα καταστήματα για ρύπανση δημόσιων χώρων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator